Nieuwsbrief

Zin om de nieuwsbrief persoonlijk te ontvangen? Mail naar engelenlicht@kpnmail.nl  en vermeld in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief 

September

04-09-2022

Water en alle kwaliteiten van dit element staan centraal deze maand. Van de verfrissende dauw ´s morgens en nevel in de avonden, en de zuiverende regen, tot het water van zee, meren en rivieren.

Augustus

31-07-2022

Augustus is van oudsher de eerste oogstmaand en een mooi moment om stil te staan bij wat de oogst in jouw leven is van afgelopen jaar. Tegelijk nodigt zo´n heerlijke zomermaand je ook uit samen met vrienden gezellig buiten te eten, en ieders succes van afgelopen jaar te vieren. Je vindt hiervoor een mooie meditatie en een gechanneld bericht van ...

Juli

08-07-2022

Juli heeft de manifestatiekracht van de zon als belangrijke energie. Daarmee kun je flink doorpakken als je wilt. Concreet kun je nu in minder tijd meer gedaan krijgen dan bijvoorbeeld in de winter. En dat scheelt weer!

Juni

05-06-2022

De maand juni heeft een bijzondere liefdevolle energie. Allereerst is er Pinksteren, een moment waarop de apostelen van Jezus geïnspireerd raakten zijn gedachtegoed over Liefde en onze eigen verbinding met het goddelijke, verder de wereld in te brengen.