Nieuwsbrief

Je kunt de nieuwsbrief persoonlijk ontvangen wanneer je mailt naar engelenlicht@kpnmail.nl  en in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief vermeldt.

Januari

09-01-2021

Januari 2021 is begonnen, en nu we aan het begin van een nieuwe jaarcyclus staan, heb je wellicht goede voornemens voor dit jaar. Helaas verdwijnen deze voornemens in het leven van alledag vaak als sneeuw voor de zon. Een beter alternatief is dat je een plan maakt waarmee je dit jaar aan je zielendoelen werkt. Zielendoelen zijn altijd doelen...

Morgenavond is het kerstavond, een avond die voor velen erg magisch is. Misschien geniet je gewoon van een paar vrije dagen, gezelligheid, lekker eten en lichtjes in deze donkere dagen. Of je viert de geboorte van het kindje Jezus, dat later het gouden Christus Licht in zich kreeg en zo in deze wereld bracht.

December

01-12-2020

Afgelopen week zag ik 's morgens een prachtige zonsopgang boven een wit gevroren grasveld. Voor mij past dit echt bij de wintertijd. Nu december is begonnen, zijn de dagen nog korter en neemt onze energie nog verder af, tot de kortste dag van het jaar, Midwinter. Toch is december voor veel mensen een drukke(re) maand, met extra activiteiten en...

Er is al een ruime tijd voorbij sinds het vorige Engelenlicht Nieuws er was, en we zijn al aanbeland in november, de donkere tijd van het jaar. De dagen zijn kort en de avonden langer en langer, tot we straks Midwinter (21/22 december) bereiken. Deze korte dagen doen merkbaar wat met onze energie en vaak ook onze weerstand.