Nieuwsbrief

Zin om de nieuwsbrief persoonlijk te ontvangen? Mail naar engelenlicht@kpnmail.nl  en vermeld in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief 

Februari

29-01-2022

Februari staat voor de deur, en ik heb deze week al sneeuwklokjes al gespot! De eerste tekenen van een natuur die ontwaakt, dagen die al wat langer worden... Deze maand heeft meerdere thema´s, zoals nieuwe groei, opruimen van het winterafval, de band tussen moeder en kind en Valentijn. De energie is zacht, zorgend en vrouwelijk, en het element...

We zijn al weer halverwege de eerste maand, en inmiddels is Mercurius retrograde. Onze grootste uitdaging nu is om de frisse moed waarmee we zijn begonnen aan het nieuwe jaar en onze goede voornemens, voort te zetten. Hiermee kun je de zogenaamde ´Blue Monday´ vermijden of transformeren in ´New Monday´. Meer hierover kun je verderop lezen.

Januari

02-01-2022

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, een nieuwe cyclus waarin we aan onze hartenwensen mogen werken om zo onze dromen te verwezenlijken. De Engelen en Verlichte Meesters staan al voor je klaar om je hierbij te helpen. Dus geef jezelf een prachtig 2022 cadeau!

Kerstspecial

23-12-2021

Morgenavond is het kerstavond, en net als ruim 2000 jaar geleden is dit een magisch moment in de tijd. Het is een avond waarop we vieren dat er een ongekend liefdeslicht in deze wereld kwam, met de geboorte van het kindje Jezus.