Workshops

& Lezingen

Engelen, een eerste verkenning

Leer over verschillende soorten Engelen, zoals Beschermengelen, Aartsengelen en Aquarius Angels®. Ontdek wat de verschillende Aartsengelen voor je kunnen betekenen in je leven, en hoe je met ze kunt communiceren. Ontmoet ook je Beschermengel tijdens een mooie visualisatie. 

Januari 2023 

Lees meer over deze workshopAquarius Angels® Healing

 Zaterdag 22 & zondag 23 oktober 2022, 9.30 - 17.00 

Lees meer over deze workshopSamen Gezond de Winter in

In deze nieuwe online workshop (live via Zoom) neem ik je samen met de Aartsengelen en de Verlichte Meesters gedurende zeven weken mee door de herfst naar de start van de winter (21 december). Het doel van deze workshop is om bewust om te gaan met je energie, afgestemd te zijn op dit seizoen, en gezond en ontspannen straks de winter (en feestdagen) in te gaan.

Start: maandag 8 november 2021 19.30 u

Lees meer over deze workshop


Ervaar de energie van de Aquarius Angels® (gratis Zoom lezing)

Op 24 september a.s. van 20.00 -21.00 u kun je zelf de liefdevolle lichte energie van de Aquarius Angels® ervaren tijdens een lezing. Ik vertel vertel dan wie deze Engelen zijn en wat de ervaringen met de de Aquarius Angels® Healing zijn.

Ik leg natuurlijk ook uit wat er allemaal mogelijk is met deze manier van helen. Samen gaan we ons verbinden met de Aquarius Angels® en laten we de energie van deze groep helende Engelen door ons heen stromen. Tenslotte ontvang je een zegening van de Aquarius Angels®. Daarna is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Wil je hierbij zijn, dan kun je mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl , o.v.v. aanmelding lezing Aquarius Angels® Healing. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, met daarin een link naar de Zoom-meeting.