Aquarius Angels® Healing

Word een Aquarius Angels®Healer.

Aquarius Angels® Healing

We leven nu in  het Aquarius Tijdperk, waardoor we met een hele lichte vorm van healing kunnen werken. Deze energie heeft een hoge trilling en zorgt ervoor dat je ziel opnieuw beseft dat je verbonden bent met de Bron. 

In de Bron is alles precies zoals het bedoeld is. Er is perfectie, overvloed en onvoorwaardelijke liefde. Nu we hier op aarde leven als mens, creëren we een illusie dat we niet meer één zijn met De Bron, en er dingen mis zijn in ons leven. Hierdoor ervaren we allerlei klachten en ongemakken in ons leven. 

De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in je oorspronkelijke trilling, je oorspronkelijke perfectie te komen. Je ziel is zich dan weer bewust van de verbinding met de Bron, waardoor jij dan je klachten weer los kunt laten.


Voor wie is deze cursus bedoeld

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je deze manier van healen kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen. Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat en ben je ook bevoegd om de Aquarius Angels® Healing als professional aan te bieden in een eigen praktijk.

Het mooie van deze cursus is dat je tegelijk leert om de wereld en alles wat je meemaakt vanuit liefde te bezien. Je leert hoe je zelf je trilling hoog kunt houden, keuzes kunt maken vanuit liefde en lichter kunt leven. Hiermee breng je jezelf in de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Je kunt deze cursus prima volgen zonder voorkennis. 


Inhoud van het Aquarius Angels® Healing weekend

Theorie

. Achtergrond over het ontstaan van deze manier van healen

. Zielendelen en chakra's

. Uitleg over de aandachtspunten

. Voorbereiding van een sessie

. Uitleg geven over een sessie aan een klant 

. fysieke Lastral® en energetische  Lastral®


Visualisaties

. Visualisatie waarin je de Aquarius Angels® ontmoet

. Je ontvangt etherische Engelenvleugels 


Inwijding

. Inwijding om te kunnen werken met de Aquarius energie


Energiewerk

. Je leert hoe je zelf vanuit De Bron kunt werken en je een link maakt met de Aquarius Angels®

. Ochtendmeditatie en avondmeditatie voor Aquarius Angels® Healers

. Je leert hoe je een Aquarius Angels® Healing geeft, en oefent hiermee met elkaar

. De klant aarden

. Energetische technieken voor fysieke klachten, emotionele klachten, mentale klachten, spirituele klachten, acute klachten, chronische klachten, healing van karma, healing van Innerlijk Kind.


Overig

. Uitleg over de besloten FaceBook groep, de Aquarius Angels® Healer lijst, en uitleg over een speciaal gedeelte op de website van Annelies Hoornik (de grondlegster van de Aquarius Angels® Healing) waar je nog extra info kunt vinden. Praktische informatie

Datum & tijden cursusweekend:Locatie: 

Midden Nederland


Groepsgrootte: 

2- 4 deelnemers


Kosten

€ 400,-  Dit is inclusief cursusboek, koffie/thee & lekkers.