Aquarius Angels® Healing

Word een Aquarius Angels®Healer.

Aquarius Angels® Healing

In het nieuwe tijdperk waarin we nu leven, het Aquarius Tijdperk, kunnen we met een hele lichte vorm van healing werken. De energie waarmee we werken heeft een hoge trilling en zorgt ervoor dat je ziel opnieuw beseft dat je verbonden bent met de Bron. 

In de Bron zijn we perfect en gezond, leven we in onvoorwaardelijke liefde en overvloed. Als mens creëren we een illusie dat we niet meer één zijn met De Bron. Vanuit deze illusie creëren we allerlei klachten en ongemakken in ons leven. 

De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in je oorspronkelijke trilling, je oorspronkelijke perfectie te komen. Doordat je ziel zich weer bewust is van de verbinding met de Bron besef je weer dat je precies bent zoals de bedoeling is. Zo kun jij dan je klachten weer loslaten.


Voor wie is deze cursus bedoeld

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je deze manier van healen kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen. Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat en ben je ook bevoegd om de Aquarius Angels® Healing als professional aan te bieden in een eigen praktijk.

Je kunt deze cursus prima volgen zonder voorkennis.

Het mooie van deze cursus is dat je tegelijk leert om de wereld en alles wat je meemaakt vanuit liefde te bezien. Je leert hoe je zelf je trilling hoog kunt houden, keuzes kunt maken vanuit liefde en lichter kunt leven. Hiermee breng je jezelf in de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk.


Inhoud van het Aquarius Angels® Healing weekend

. Achtergrond over het ontstaan van deze manier van healen

. Visualisatie waarin je de Aquarius Angels® ontmoet

. Inwijding om te kunnen werken met de Aquarius energie

. Theorie over zielendelen en chakra's

. Uitleg over de aandachtspunten

. Je leert hoe je zelf vanuit De Bron kunt werken en je een link maakt met de Aquarius Angels®

. Ochtendmeditatie en avondmeditatie

. Je leert hoe je een Aquarius Angels® Healing geeft, en oefent hiermee met elkaar

. Je ontvangt etherische Engelenvleugels

. Voorbereiding van een sessie

. Uitleg geven over een sessie aan een klant 

. Het maken van een Lastral®

. De klant aarden

. Energetische technieken voor fysieke klachten, emotionele klachten, mentale klachten, spirituele klachten, acute klachten, chronische klachten, healing van karma, healing van Innerlijk Kind.

. Uitleg over de besloten FaceBook groep, de Aquarius Angels® Healer lijst, en uitleg over een speciaal gedeelte op de website van Annelies Hoornik (de grondlegster van de Aquarius Angels® Healing) waar je nog extra info kunt vinden. Daar vind je bijvoorbeeld ook uitleg over hoe je dieren kunt behandelen met de Aquarius Angels® Healing.


Uitleg over het cursusweekend

Het weekend duurt twee-en een halve dag en we beginnen op vrijdagavond. Het weekend is een hele mooie afwisseling van theorie over het Nieuwe Gouden Tijdperk, achtergrondinformatie over deze manier van helen, en het oefenen van de Aquarius Angels® Healingen op elkaar.

Je ontvangt een inwijding, zodat je kunt werken met de Aquarius energie. Daarnaast leer je over chakra's, zieledelen en de aandachtspunten die aangeraakt worden tijdens de healing, en hoe deze samenhangen met de klachten die we als mens creëren. Bovenal leer je hoe de Aquarius Angels® Healing daarop inwerkt.

Met elkaar oefenen we korte ochtend- en avondmeditaties, die speciaal gechanneld zijn voor de Aquarius Angels® Healers. Je leert hoe je zelf deze meditaties thuis kunt doen, en hoe ze jou helpen je trilling hoog te houden zodat je lichter kunt leven. Deze meditaties helpen je ook bewust dagelijks contact te maken met de Aquarius Angels, en ze te betrekken bij je alledaagse leven.

Verder leer je hoe je een Aquarius Angels® Healing voorbereidt, oefen je met elkaar hoe je uitleg geeft over een sessie en hoe je een spirituele nazorg - de Lastral® - maakt. Deze spirituele nazorg is nodig omdat het lichaam nog ongeveer vier weken nodig heeft om de energetische healing volledig door te laten werken. De Lastral® brengt het lichaam steeds opnieuw in de trilling van de sessie.

Inmiddels wordt er ook gewerkt met een energetische Lastral®, waarbij er geen flesje met druppels nodig is. Deze techniek leer je ook tijdens dit weekend.

En natuurlijk oefen je ook met het geven van een sessie aan jezelf, en geef je diverse Aquarius Angels® Healingen aan elkaar. Zo ervaar je hoe het is om deze healingen te geven, én hoe het is om deze healingen te ontvangen. Bovendien leer je ook speciale technieken die je kunt toepassen bij accute klachten of karmische klachten.

Tijdens het weekend werken we met een heel mooi cursusboek, waarin alle informatie staat die we behandelen. Je vindt hierin ook een Quicksheet, met afbeeldingen en informatie die je goed kunt gebruiken als je een Aquarius Angels® Healing geeft aan jezelf of een ander. Dit cursusboek is inbegrepen bij de prijs en neem je na afloop mee naar huis.


Praktische informatie

Datum en tijden cursusweekend:

. Vrijdagavond 22 oktober 19.30-22.15 u

. Zaterdag       23 oktober 10.00 - 17.00 u

. Zondag         24 oktober 10.00 - 17.00 u


Locatie: 

Lokaal68, Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven 


Covid-19 en het cursusweekend

In geval we nog 1,5 meter afstand moeten houden i.v.m. Covid-19, leer je hoe je op afstand healingen kunt geven. Daarvoor leer je dan technieken die normaal gesproken pas bij het Gevorderden Niveau en het Trainersniveau aan bod komen. Ik geef de workshop dan online life via Zoom. We kunnen elkaar via Zoom  gewoon zien, je kunt je vragen stellen en ervaringen met elkaar delen, en je oefent met elkaar in digitale Break-out Rooms. 

Uiteraard is deze Zoom meeting dan alleen toegankelijk voor mij als host en voor de cursisten. Afgelopen voorjaar heb ik de cursus op deze wijze gegeven, en dat was erg leuk om te doen! In geval ik de cursus life online geef, ontvang je van mij een korting van € 50,- op het cursusgeld.


Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers


Kosten: € 429,- voor het hele weekend*. Dit is inclusief koffie/thee/lekkers, cursusboek en 3 Lastrals®.


Inschrijven: Download het inschrijfformulier hieronder en stuur het naar het vermelde postadres. Als je het inschrijfformulier liever ingevuld e-mailt, kan dat naar engelenlicht@kpnmail.nl* Dit is exclusief eventuele hotelovernachtingen en maaltijden. Als je van ver komt en graag in de omgeving blijft, zijn er hotels/B&B's in bijvoorbeeld De Bilt en Soest die je op eigen gelegenheid kunt boeken.