Nieuwsbrief

Zin om de nieuwsbrief persoonlijk te ontvangen? Mail naar engelenlicht@kpnmail.nl  en vermeld in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief 

We zijn al weer halverwege de eerste maand, en inmiddels is Mercurius retrograde. Onze grootste uitdaging nu is om de frisse moed waarmee we zijn begonnen aan het nieuwe jaar en onze goede voornemens, voort te zetten. Hiermee kun je de zogenaamde ´Blue Monday´ vermijden of transformeren in ´New Monday´. Meer hierover kun je verderop lezen.

Januari

02-01-2022

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, een nieuwe cyclus waarin we aan onze hartenwensen mogen werken om zo onze dromen te verwezenlijken. De Engelen en Verlichte Meesters staan al voor je klaar om je hierbij te helpen. Dus geef jezelf een prachtig 2022 cadeau!

Kerstspecial

23-12-2021

Morgenavond is het kerstavond, en net als ruim 2000 jaar geleden is dit een magisch moment in de tijd. Het is een avond waarop we vieren dat er een ongekend liefdeslicht in deze wereld kwam, met de geboorte van het kindje Jezus.

December

05-12-2021

De laatste maand van dit jaar is begonnen. Onze energie bereikt een basispunt, en vraagt om minimale inspanning. Tegelijk beginnen we nu de feestdagen voor te bereiden. Het is daarmee een periode van verzamelen, versieren, creëren en speelsheid. De Engelen willen je hier op hun eigen manier weer behulpzaam bij zijn.