Nieuwsbrief

Zin om de nieuwsbrief persoonlijk te ontvangen? Mail naar engelenlicht@kpnmail.nl  en vermeld in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief 

Juni

05-06-2022

De maand juni heeft een bijzondere liefdevolle energie. Allereerst is er Pinksteren, een moment waarop de apostelen van Jezus geïnspireerd raakten zijn gedachtegoed over Liefde en onze eigen verbinding met het goddelijke, verder de wereld in te brengen.

Mei

07-05-2022

De eerste week van mei zit erop en het is al even geleden sinds er een nieuwsbrief uitkwam. Ook bij mij thuis kregen we Corona, en mijn herstel verloopt wat langzamer dan ik had gehoopt. Toch ben ik dankbaar voor deze periode, omdat ziekte een kans biedt om te groeien.

De lente gaat van start! Er is al volop groei en nieuw leven te ontdekken buiten, en wat worden de dagen alweer heerlijk warmer.

Maart

27-02-2022

Deze maand begint de lente alweer op 20 maart! De zon wordt al heerlijk warmer en de dagen wat langer. Wellicht voel je zelf ook al je energie toenemen. Verderop vind je een mooie meditatie die je kan helpen bepalen waaraan je deze extra energie graag wilt besteden.