Nieuwsbrief

Je kunt de nieuwsbrief persoonlijk ontvangen wanneer je mailt naar engelenlicht@kpnmail.nl  en in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief vermeldt.

September

05-09-2021

Er stroomt een heerlijke verfrissende energie door de maand september, die ons ondersteunt en motiveert om weer aan de slag te gaan. En natuurlijk begint de herst ook officieel aan het eind van deze maand. Maar er gebeurt nog veel meer qua energie. Hoe je je daar het beste op af kunt stemmen kun je verderop lezen.

Augustus

01-08-2021

Augustus is de maand waarin we mogen relaxen, oogsten en terugkijken op het afgelopen jaar. Tevens mogen we in deze zomermaand nog gebruik maken van de manifestatiekracht van de zon.

Juli

02-07-2021

Juli is begonnen, een maand waarin we hopelijk veel zomerse dagen hebben, zodat we lekker buiten kunnen zijn, of wellicht vakantie kunnen houden. De terrassen zijn weer open, zodat we daar ook met vrienden en familie kunnen zijn. Dit sluit mooi aan bij de kosmische energie van deze maand, waarin we het fijn vinden om onze dierbaren dicht bij ons...

Juni

30-05-2021

Vandaag zat ik een poosje heerlijk in de zon energie op te doen, op de biologische tuinderij net buiten ons dorp. Daar zijn, is voor mij altijd echt zo'n puur geluksmoment. Zodra ik binnenkort gevaccineerd ben, ga ik daar weer als vrijwilliger aan de slag. Ook voor ons als samenleving is alles nu in een snel tempo weer aan het veranderen. ...