Nieuwsbrief

Je kunt de nieuwsbrief persoonlijk ontvangen wanneer je mailt naar engelenlicht@kpnmail.nl  en in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief vermeldt.

April

02-04-2021

Toen ik deze week begon met schrijven, lieten de Lichtwezens nogal nadrukkelijk van zich horen. Engelen, Verlichte Meesters, en ditmaal ook de Draken en Eenhoorns, brachten gezamenlijk de inhoud voor deze nieuwsbrief.

Maart

28-02-2021

Langzaam trekt de winter zich terug, om plaats te maken voor het voorjaar. Warme dagen vol zonneschijn vormen een welkome afwisseling op dagen met sneeuw, regen en koude. De eerste voorjaarsbloeiers brengen al kleur in onze wereld, krokussen vrolijken het gazon op en donkere struiken zijn bespikkeld met minuscule groene knopjes.

Februari

31-01-2021

Deze maand stroomt er een zachte vrouwelijke levensenergie. De eerste bloemen komen boven de grond en ik zie hoe de eerste struiken en boomtakken al vol zitten met knoppen. In de stallen worden de eerste lammetjes geboren.

Januari

09-01-2021

Januari 2021 is begonnen, en nu we aan het begin van een nieuwe jaarcyclus staan, heb je wellicht goede voornemens voor dit jaar. Helaas verdwijnen deze voornemens in het leven van alledag vaak als sneeuw voor de zon. Een beter alternatief is dat je een plan maakt waarmee je dit jaar aan je zielendoelen werkt. Zielendoelen zijn altijd doelen...