Nieuwsbrief

Je kunt de nieuwsbrief persoonlijk ontvangen wanneer je mailt naar engelenlicht@kpnmail.nl  en in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief vermeldt.

Juni

30-05-2021

Vandaag zat ik een poosje heerlijk in de zon energie op te doen, op de biologische tuinderij net buiten ons dorp. Daar zijn, is voor mij altijd echt zo'n puur geluksmoment. Zodra ik binnenkort gevaccineerd ben, ga ik daar weer als vrijwilliger aan de slag. Ook voor ons als samenleving is alles nu in een snel tempo weer aan het veranderen. ...

Mei

02-05-2021

Wat een uitbundige kleurenpracht hebben we altijd in mei. Overal zijn er bloemen en huppelen er jonge dieren rond. Deze maand is de lente op haar mooist vind ik altijd. En wat is het heerlijk als we weer echt warme dagen hebben. Het triggert bij uitstek onze passie, en kan ons mooi in contact brengen met onze creatieve flow.

April

02-04-2021

Toen ik deze week begon met schrijven, lieten de Lichtwezens nogal nadrukkelijk van zich horen. Engelen, Verlichte Meesters, en ditmaal ook de Draken en Eenhoorns, brachten gezamenlijk de inhoud voor deze nieuwsbrief.

Maart

28-02-2021

Langzaam trekt de winter zich terug, om plaats te maken voor het voorjaar. Warme dagen vol zonneschijn vormen een welkome afwisseling op dagen met sneeuw, regen en koude. De eerste voorjaarsbloeiers brengen al kleur in onze wereld, krokussen vrolijken het gazon op en donkere struiken zijn bespikkeld met minuscule groene knopjes.