Nieuwsbrief

Zin om de nieuwsbrief persoonlijk te ontvangen? Mail naar engelenlicht@kpnmail.nl  en vermeld in de onderwerp regel aanmelding nieuwsbrief 

Kerstspecial

19-12-2022

De kersttijd is met recht magisch! Extra liefde, licht, verbinding en blijdschap worden met groot enthousiasme door de Engelen naar onze harten en huizen gebracht. Wanneer wij feestvieren, vieren de Engelen met ons mee!

December

03-12-2022

We zijn alweer aangekomen bij de laatste maand van het jaar. En terwijl de korte dagen ons uitnodigen veel rust te nemen, en terug te kijken op het afgelopen jaar, ben je wellicht net als ik al bezig met de voorbereidingen van de feestdagen. Al is het maar door er vast plannen voor te maken.

November

31-10-2022

Vanavond is het Halloween, het Keltische oudjaarsfeest. Het is een zeer magisch moment in het jaar waarop we makkelijker contact kunnen maken met onze dierbare overledenen. Zo kunnen we hun liefde en support extra sterk ervaren, voordat we de donkere maand november ingaan.

Oktober

01-10-2022

Over enkele dagen is het werelddierendag, en zowel de Engelen als de krachtdieren zelf vonden dit een mooie gelegenheid om stil te staan bij onze connectie met dieren.