Contact 
engelenlicht@kpnmail.nl/ 06-17007405

Bezoekadres

Lokaal68

Frans Halslaan 68

3723 EH Bilthoven 

Bij het boeken van een consult kun je aangeven of je het op afstand (online) of in de praktijkruimte wenst te ontvangen. Onderaan deze pagina kun je lezen waar we ons in de praktijkruimte aan houden om verantwoord en zorgvuldig met elkaar en de Corona om te gaan. 


Engelenlicht is geopend 

dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 u 


Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 

06-17007405 of mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl


Tijdens de consulten staat mijn telefoon uit. Je bent welkom om je naam en telefoonnummer in te spreken, zodat ik je terug kan bellen.

Van 27 juli t/m 16 augustus houd ik vakantie.  Dit zijn de aanpassingen i.v.m. Corona waar we ons samen aan houden:

. Je komt in je eentje naar de afspraak, vlak voor de tijd die we hebben afgesproken, zodat je niet hoeft te wachten. Ben je onverhoopt toch wat eerder, wacht dan alsjeblieft buiten. Er is n.l. geen wachtruimte in de locatie.

. We checken bij het maken van de afspraak hoe het gaat met je gezondheid.

. Als je verkouden bent of andere symptomen hebt die kunnen wijzen op Corona, ben je een andere keer welkom. Je kunt de afspraak dan kosteloos annuleren, ook op de dag van de afspraak nog. Als je dat wenst kunnen we de afspraak dan omzetten in een consult op afstand (online via Microsoft Teams).

. Als een huisgenoot symptomen heeft die kunnen wijzen op Corona annuleer je de afspraak of zet hem om in een consult op afstand. Het annuleren of omzetten in een consult op afstand, is kosteloos in dit geval.

. We houden 1,5 m afstand van elkaar.

. Bij binnenkomst verzoek ik je om je handen te reinigen met een desinfecterende hand-gel die klaarstaat. 

. Het meubilair in de praktijkkamer staat zo opgesteld dat we makkelijk 1,5 m afstand aan kunnen houden.

. We geven elkaar geen hand. 

. Tijdens een healing raak ik je licht aan. We dragen dan allebei een mondkapje. Ik heb een schoon mondkapje voor je klaarliggen. Voor en na het energetische deel van de healing bespreken we dit samen (zonder mondkapje), op 1,5 m afstand. 

. Bij een reading houden we 1,5 m afstand. 

. Bij een kaart-reading houden we ook 1,5 m afstand, en draai ik de kaarten steeds naar je toe, zodat je ze kunt zien. Aan het eind kun je een foto maken van de kaarten en de legging. Tijdens de reading ben je welkom om de boodschap die ik voor je channel, op te schrijven.

. Zelf houd ik de extra hygiëne maatregelen aan, zodat ik na elk consult alle contactpunten schoonmaak (deurklink, tafeloppervlak, stoelen,  enz.)

. Betaal het consult bij voorkeur vooraf per overschrijving. Er is geen pinautomaat. Contant betalen aan het eind van het consult is wel mogelijk.