Over mij

"In liefde kwam ik hier, in liefde  ben ik hier, in liefde zal ik deze plek verlaten."

Over mij

Liefde voor de natuur en voor mensen staan centraal in mijn leven. Al van kinds af aan ben ik heel graag buiten en geniet ik intens van de natuur. Ik kan me eindeloos verwonderen over die schoonheid ervan. 

Als kleuter had ik al een heel hoog bewustzijn. Ik voelde hoe blij ik was met al die mooie en lieve mensen om me heen. Ik begreep alleen niet waarom die kinderen de wereld niet leken op te merken, en waarom ze alleen wilden spelen in plaats van leren. Ik zag ook al kleuren in mijn eigen aura en nam spirits waar. 

Mijn lerende leven begon ik met studies op het gebied van communicatie. Ik voelde echter al snel dat ik meer richting hulpverlening wilde gaan. Dus switchte ik naar Creatieve Therapie Muziek. Na die studie heb ik een aantal jaren in de zorg gewerkt, en ben daar door blijven leren. 

In 2011 ging ik me verdiepen in mijn eigen Hoog Sensitiviteit en mijn intuïtieve aanleg. Een paar jaar later kreeg spiritualiteit en leren daarover een grotere rol in mijn leven. Dit begon met natuurspiritualiteit, en van daaruit zocht ik de verdieping over Healing en Engelen. 

Overigens zijn het de Engelen zelf geweest die me aan bleven moedigen dat ik zou gaan leren hierover en er mijn werk van zou gaan maken. Ik ben nog steeds erg dankbaar dat ik hun aanmoediging ter harte heb genomen!

Binnen en buiten mijn werk heb ik altijd gemerkt dat lesgeven mijn passie is. Tijdens het ontwikkelen en geven van spirituele workshops komt voor mij alles waar ik van houd prachtig bij elkaar. 

En zo kijk ik er naar uit om je te ontmoeten voor een workshop.

In liefde,

Esmee