Over mij

"In liefde kwam ik hier, in liefde  ben ik hier, in liefde zal ik deze plek verlaten."

Over mij

Liefde voor de natuur en voor mensen staan centraal in mijn leven. Al van kinds af aan ben ik heel graag buiten en geniet ik intens van de natuur. Ik kan me eindeloos verwonderen over die schoonheid ervan. Een simpele regendruppel waar het zonlicht in reflecteert, een bont gekleurd herfstblad, een wereld gehuld in nevelen, vogels die elkaar uitbundig toezingen, de wind die me omver probeert te blazen en me laat voelen dat ik leef, en ga zo maar door...

Als kleuter voelde ik ook al heel bewust hoe blij ik was met al die mooie en lieve mensen om me heen. Niet dat ik met iedereen even goed door de deur kan of kon, maar ik houd wel oprecht van mensen. Voor mij is het belangrijk dat ik van mezelf deze liefde intact mag houden, ook als ik niet of niet zo lekker match met iemand, of niets kan met iemands gedrag. Het geeft mij rust die liefde te voelen, niet alleen op een spiritueel niveau, maar gewoon vooral als mens.

Inmiddels werk ik part-time als vrijwilliger in een biologische tuinderij, wat een manier is van mij om voor onze aarde en mensen te zorgen. Ook schrijf ik af en toe een gedicht of artikel over de natuur, spiritualiteit of over een krachtplek. Hiermee kunnen mensen zich met de natuur en/of spiritualiteit verbinden of zich er op hun eigen manier voor open stellen.

Na mijn studie muziektherapie heb ik een aantal jaren in de zorg gewerkt. Zo'n tien jaar geleden ging ik me verdiepen in mijn eigen Hoog Sensitiviteit en mijn paranormale aanleg. Tijdens mijn jaren in de zorg wist of voorzag ik regelmatig dingen die mijn collega's (toen nog tot mijn verbazing) niet wisten of aan voelden komen. 

Een paar jaar later kreeg spiritualiteit en leren daarover een grotere rol in mijn leven. Omdat ik spirits en engelen zag en voelde, en visioenen had, wilde ik graag meer leren daarover. In eerste instantie wilde ik vooral leren om mezelf af te schermen voor alles wat er aan informatie en indrukken bij mij binnenkwam. Ik stond veel te open voor alles en iedereen om mij heen, waardoor ik erg uitgeput was geraakt. 

Ik zond ook dagelijks intuïtief heling de aarde in, en zond licht, liefde en vrede de wereld in. Voor mij klopte het om dat te doen, waardoor ik de behoefte kreeg om meer te leren over healing. Vanaf het moment dat ik mijn eerste Engelen Healing had gegeven, was het voor mij duidelijk dat dit mijn pad is. Sinds die tijd heb ik veel workshops en trainingen gedaan om op een zuivere en professionele manier te kunnen werken als engelentherapeut. En mijn gezondheid is weer met sprongen vooruit gegaan.

Spiritueel gezien is alles met elkaar verbonden, en alles wat wij ervaren komt voort uit liefde. Ik voel heel sterk hoe het hele universum draait om liefde. Uit De Bron komen wij in liefde hierheen en worden we geboren. We leven ons leven en bezorgen elkaar ervaringen waar onze ziel van kan groeien. Het is de bedoeling dat wij handelen vanuit liefde en onze keuzes hierdoor laten leiden. Niet dat dit altijd makkelijk is, of mij altijd even goed lukt. Maar het is wel waar ik naar streef. En als onze tijd is gekomen, keren wij terug naar Het Licht, naar die plek van onvoorstelbare pure liefde en vrede. En zo is mijn levensmotto:

"In liefde kwam ik hier, in liefde ben ik hier, in liefde zal ik deze plek verlaten."