November

31-10-2022

Lieve lezers,

Vanavond is het Halloween, het Keltische oudjaarsfeest. Het is een zeer magisch moment in het jaar waarop we makkelijker contact kunnen maken met onze dierbare overledenen. Zo kunnen we hun liefde en support extra sterk ervaren, voordat we de donkere maand november ingaan.

November nodigt ons verder uit om alles los te laten wat ons niet meer dient of wat al voorbij is. Meer daarover lees je verderop.Engelenlicht opleidingen

Vanaf 1 november verandert Engelenlicht officieel in Engelenlicht opleidingenVanaf nu richt ik me hiermee op mijn passie en actuele levensdoel: het ontwikkelen en geven van workshops en mentorsessies. De naam Engelenlicht opleidingen geeft dat duidelijk weer!

De naam van de website blijft voorlopig nog hetzelfde: www.hetengelenlicht.nl

De workshops zelf, zullen echter pas in 2024 gegeven gaan worden. Afgelopen zes jaar heb ik heel veel tijd, energie en geld gestoken in mijn werk en het zelf volgen van spirituele opleidingen. Stukje bij beetje, zijn andere aspecten van mijn leven daarmee op de achtergrond geraakt, of stil komen te liggen. Om mijn eigen leven weer in balans te brengen, is het nodig dat ik een tussenjaar neem.

De Engelen Weekberichten en deze Nieuwsbrief, blijven gewoon doorgaan. En achter de schermen blijf ik werken aan het ontwikkelen van een mooi programma aan workshops. Deze zul je dan vanaf 2024 kunnen volgen.November

Hoewel het op dit moment nog buitengewoon warm is, leven we in wintertijd, en wordt het al vroeg donker. Deze periode, tot aan midwinter/kerst, nodigt ons uit om zoveel mogelijk rust te nemen. Het is een periode waarin we klussen in ons huis kunnen doen, en ondertussen kunnen reflecteren op ons leven. Daarbij kun je op gedachten of emoties stuiten, die je ook "op mag ruimen".

Aartsengel Jophiël helpt je graag om op te ruimen en je gedachten weer mooi te maken.

In deze periode is het zinvol, om jezelf meer ruimte te geven door minder tijd te besteden aan media en social media. Met name de overheersende negatieve energie van media, kunnen in de donkere tijd van het jaar een grotere impact hebben. Vooral als je meer binnen zit, en er minder daglicht is in je leven.

Hoe gezellig social media ook kunnen zijn, het is ook gezond om een periode minder in contact te zijn met anderen en meer ruimte voor jezelf te nemen.

Je kunt november zo goed gebruiken om alvast energie te sparen, en jezelf enigszins op te laden in de aanloop naar december. Zo creëer je alvast extra ruimte om de feestdagen relaxed voor te bereiden en te beleven.

Het kan zijn dat je in deze periode een gevoel van verlies ervaart, over wat al voorbij is. Erken dat gevoel, en laat het dan rustig los.

Aartsengel Jeremiël helpt je graag bij het verwerken van emoties.Meditatie dierbare overledene

. Steek een kaarsje aan en ontspan jezelf. Haal een aantal keren diep adem.

. Denk aan iemand die is overleden, die je erg dierbaar is, en waar je graag contact mee wilt. Denk aan de liefde die je met die persoon deelde, de mooie dingen en de moeilijke dingen die jullie samen hebben ervaren.

. Open je hart om dankbaar te zijn voor al die ervaringen en herinneringen.

. Nodig nu Aartsengel Michäel, Aartsengel Azraël en de dierbare overledene uit.

. Vraag Aartsengel Michaël om alleen boodschappen vanuit het Licht door te laten komen en je te beschermen tegen lagere energieën, Aardgebonden Geesten en Entiteiten.

. Vraag je dierbare overledene in gedachten of hardop welke boodschap hij of zij voor je heeft. Wees stil van binnen, en laat rustig gedachten, indrukken of lichamelijke sensaties binnen komen bij je.

. Zeg hardop of in gedachten wat je graag wilt laten weten aan je dierbare overledene. Feitelijk kun je op dezelfde manier met elkaar praten als toen deze persoon nog leefde. Alleen zullen antwoorden of boodschappen als gedachten bij je binnenkomen.

. Dank aan het eind van het gesprek je dierbare overledene voor het gesprek. Bedank ook de Aartsengelen voor hun hulp.

. Dank het kaarsje en blaas het uit. Grond jezelf goed door je ervaringen op te schrijven of even iets te eten en drinken.Affirmatie

" Deze maand besteed ik extra tijd aan mezelf. Zo kan ik mezelf alvast opladen met nieuwe energie."Gechannelde boodschap van Aartsengel Azraël

" De dood is een hele vredige, harmonieuze en liefdevolle staat van zijn voor een ziel. Wanneer je dierbare is overleden, mag deze met mij mee het Licht in. Daar krijgt deze ziel weer een prachtig gezond lichaam, en voelt zich gelijk heel goed. Alle aardse zorgen zijn dan weggevallen.

Als nabestaande rouw je om het verlies van deze persoon in je aardse leven. Of je mist iemand nog steeds. Maar de ziel, de spirit van je geliefde overledene kan vanuit het Licht heel makkelijk liefde en support zenden. Stel je hart en je mind hiervoor open.

De liefdesband die jullie hebben is blijvend."


En tot zover dit Engelenlicht Nieuws. Geef jezelf de ruimte deze maand, en geniet van de rust die de lange avonden je kunnen brengen.

In liefde,

Esmee van Haaften