Oktober

01-10-2022

Lieve lezers,

Over enkele dagen is het werelddierendag, en zowel de Engelen als de krachtdieren zelf vonden dit een mooie gelegenheid om stil te staan bij onze connectie met dieren.

Oktober is ook een heerlijk kleurrijke maand, met bonte bladeren in warme kleuren, en een wind die ons aanmoedigt los te laten wat niet meer nodig is. De Engelen brengen graag onder je aandacht wat jou deze maand ondersteunt om gezond en in balans te blijven.

Tenslotte brengen de Engelen en Verlichte Meesters opnieuw onder je aandacht hoe ze je willen ondersteunen met je financiën en je overvloed.


Workshops 2023

De eerste workshops voor 2023 staan op deze website! In het eerste kwartaal worden de volgende workshops gegeven:

Engelen, een eerste verkenning

Dit is een inleidende workshop over wat Engelen zijn en hoe je met ze kunt samenwerken. Je krijgt zowel een stuk theoretische kennis als mooie oefeningen en visualisaties. De hele workshop is erop gericht dat je daarna zelfstandig en praktisch thuis hiermee verder kunt voor jezelf.

Meer over deze workshopEngelen Verdieping (Engelen, healing en orakelen)

In deze workshop leer je meer over de verschillende soorten Engelen, gaan we dieper in op de samenwerking, en leer je nog meer Aartsengelen kennen. Verder maak je ook kennis met de spirit van Moeder Aarde. 

We maken een begin met het begrip heling en je ervaart wat helende energie is. Daarnaast snuffel je aan het begrip orakelen. Door de afwisseling van theorie en praktische oefeningen/energiewerk blijft de workshop heerlijk dynamisch.

Meer over deze workshopAquarius Angels® Healing

In een weekend leer je hoe deze prachtige liefdevolle manier van healen werkt. Aan het eind van de cursus ben je bevoegd om deze healing ook aan anderen te geven!

Het is een weekend waarin je heel veel leert, over hoe je in je leven keuzes uit liefde kunt maken en zo je eigen welzijn kunt vergroten. Je oefent met elkaar ook het geven van de healingen, zodat je daar al ervaring in hebt opgedaan.

Meer over deze workshopKrachtdieren

Dieren zijn overal om ons heen, zowel in de zichtbare en onzichtbare wereld. Leer in deze mooie workshop hoe de liefde en kwaliteiten van dieren jou kunnen ondersteunen in je alledaagse leven.

De workshop geeft je een eerste basis om zelf je band met dieren en krachtdieren te versterken. We oefenen dit met elkaar met geleide meditaties, praktische oefeningen en dierenorakels. Zo maak je ook kennis met het belangrijkste krachtdier dat op dit moment in je leven aanwezig is.

Meer over deze workshopOktober

In oktober verandert de groene wereld in een bont-gekleurd feest. De bomen laten rustig de bladeren los om zich voor te bereiden op de winter. De wind trekt aan, en de eerste herfststormen leiden ons naar een leven dat zich meer binnenshuis afspeelt.

De Engelen willen je helpen herinneren dat je de zuurstof van de natuur en het buiten zijn, nodig hebt om gezond en in balans te blijven. De zuurstof maakt het ook makkelijker om in contact te zijn met Engelen en andere lichtwezens. De natuur heeft een harmonie, een balans die doorwerkt op ons, waardoor wij ook makkelijker in balans kunnen blijven.

Laat je deze maand ook inspireren door de natuur: laat de vrolijke oranje, gouden en rode kleuren op je inwerken, voel hoe de wind je helpt onnodige ballast los te laten, stel je open voor de rijke oogst aan noten en andere vruchten die de bomen nog los laten. Stel je hart open voor de rijkdom van deze geschenken.

De tijd die we binnen doorbrengen, kan heerlijk gezellig en behaaglijk zijn. Kaarsjes- het element vuur-, verwarmt ons als mens op veel manieren. Wel is het belangrijk dat we voldoende ventileren, zorgen dat we voldoende schone zuurstofrijke lucht binnen krijgen.

Lagere energieën als stress en andere negativiteit, blijven makkelijk hangen binnen gebouwen. Deze energieën kunnen zich snel ophopen. Ze beïnvloeden ons, werken negatief door op ons gevoel van welzijn. Het is dan extra belangrijk om elke dag te luchten, letterlijk de levensenergie weer in een gebouw te laten stromen.

Ook fysiek schoonmaken is daarbij belangrijk, en energetisch reinigen natuurlijk ook! Stem je bij het schoonmaken af op de zuiverende eigenschappen van het element water. Door het hele jaar zuinig om te gaan met water vanuit een liefde voor het pure water zelf, wordt deze energie nog sterker.

Tip: maak een schaal of dienblad met daarin vondsten en oogst uit de natuur zoals herfstbladeren, beukennootjes, kastanjes, eikels, dennenappels enz.


Engelen en Overvloed

De Engelen vragen je opnieuw te vertrouwen op het universum, ook wanneer je huidige financiën je voor grote uitdagingen lijken te stellen.

Visualiseer voor jezelf een eerlijke, rechtvaardige en duurzame wereld waarin alles wat jij nodig hebt om je levensdoelen te leven, in overvloed aanwezig is. Probeer het voor je te zien alsof het al gerealiseerd is, levensecht.

Aeracura, een Ierse godin, kun je om hulp vragen wanneer je onverwachts geld nodig hebt, in een noodsituatie. Ze wil je ook laten weten dat gebrek ontstaat wanneer je onbewust je angst voor tekorten manifesteert. Door te vertrouwen, en de blijheid te voelen van een permanente overvloed, ontspan je. Zo manifesteer je juist je overvloed. Zij popelt letterlijk om jou te laten delen in de overvloed van de Aarde.

Abundantia is een romeinse godin van overvloed, succes en voorspoed. Ze heeft een stevige energie, en brengt je het vertrouwen dat je harde werk wordt beloond met allerlei vormen van succes. De stevigheid die jou dit brengt, helpt je om je overvloed (ook financiëel) te realiseren.

Daarbij zal ze je ook aanmoedigen om voor jezelf te zorgen door een deel van je geld te sparen. Iedere euro die je daarvoor opzij zet, telt mee en zet een financiële stevigheid voor jezelf neer.

Engelen van Overvloed & Beschermengelen. Je kunt deze Engelen op de volgende manier om hulp vragen. " Engelen van Overvloed & Beschermengelen ik vraag jullie om hulp. Breng alsjeblieft onder mijn aandacht wat ik kan doen om mijn financiële situatie te verbeteren. Breng me alsjeblieft de motivatie om te handelen naar jullie adviezen. Dank jullie wel."


Meditatie krachtdier

. Zoek een plek op buiten in je eigen omgeving, waar je ongestoord en veilig deze meditatie kunt doen.

. Neem rustig de tijd om je omgeving in je op te nemen en op je in te laten werken.

. Vraag jezelf af welk dier de laatste week of weken regelmatig je aandacht trok.

. Als er geen dier in je opkomt, stel jezelf dan de vraag welk dier nu je aandacht trekt.

. Denk na over het uiterlijk, het gedrag en de eigenschappen van dit dier. Welke kwaliteiten heeft dit dier?

. Op welke manier zou jij die kwaliteiten kunnen toepassen in jouw leven? Wat zou jou dit brengen?

. Dank in gedachten het dier voor wat het jou brengt of mogelijk brengt in je leven.

. Breng je bewustzijn weer volledig in het hier en nu.


En tot zover dit Engelenlicht Nieuws. Ik wens je een kleurrijke en vrolijke oktobermaand gevuld met lucht en overvloed.

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl