Februari verdieping

13-02-2022

Lieve lezers,

Het is bijna Valentijnsdag, een mooi moment om aandacht te besteden aan het thema romantische relaties, jouw zielendoelen m.b.t. romantiek en de visie van de Engelen hierop. Verder is er aandacht voor het opfrissen van de energie in je huis, d.m.v. een energetische huisreiniging die je zelf kunt doen.


Nieuws uit de praktijk

. Iedere maandag post ik een kort weekbericht van de Engelen op mijn Facebook pagina en op mijn website.

. Naast de gewone openingstijden overdag (dinsdag t/m vrijdag), is de praktijk ook op dinsdagavond & donderdagavond open (´s avonds alleen voor live- video consulten).

Engelen en romantische relaties

14 februari is het Valentijns dag, en deze dag staat in het teken van romantische liefde. Er zijn verschillende verhalen over de oorsprong van deze dag, maar het is vooral belangrijk welke betekenis jij zelf geeft aan deze dag. Dus volg je hart hierin. Nadenken over je (voorbije) relatie, en vooral dankbaarheid ervaren, openen je hart en helpen je altijd meer geluk te ervaren, en aan te trekken in je leven.

Wanneer we incarneren, gaan we met meerdere zielendoelen een nieuw leven in. Daar horen ook zielendoelen bij m.b.t. romantische relaties. Voor de één is het de bedoeling dat hij/zij bijna het hele leven dezelfde partner heeft, voor de ander dat er meerdere relaties zijn, hetzij tegelijk (poly-amorie) of na elkaar in de tijd.

In een romantische relatie kunnen we als ziel ervaringen opdoen, genieten en stoeien met dingen die moeilijk zijn voor ons, zodat we ons kunnen ontwikkelen. Voor de één zal dit gaan om kleine ontwikkelingen, voor de ander om grote ontwikkelingen.

De ervaringen uit een voorbije relatie kunnen ons in de weg zitten als we een nieuwe relatie starten of willen starten. Als je dit merkt bij jezelf, kan een Aquarius Angels® Healing je helpen om de ervaringen te verwerken, zodat je door kunt op jouw zielenpad m.b.t romantiek.

Soms voel je dat er meer zou kunnen zijn in je relatie, maar weet je niet hoe dat bereikt kan worden. Dan kun je met een Engelen Kaart Reading inzichten krijgen in wat je kunt doen en wat daarmee het maximaal haalbare is in je relatie. 

Als je (nog) geen romantische relatie hebt, kan een Engelen Kaart Reading een mooie manier zijn om je inzicht te geven in wat je kunt doen om een relatie aan te trekken in je leven.

Voor een uitleg over jouw zielendoelen op het gebied van romantiek, is een Aquarius Akasha Reading heel geschikt.

Tijdens de volle maan van 16 februari, kun je ook op een papier schrijven wat je graag los wilt laten, gerelateerd aan romantische ervaringen. Daarna kun je het (op een veilige manier) verbranden, met de intentie dat de lessen en liefde behouden blijven, maar je de rest loslaat en aan het universum geeft zodat het transformeert in nieuwe energie.

Huiszuivering

In de wintertijd hopen zich vaak ongemerkt allerlei energieën op in onze woning. Deels komt dit doordat we korter/minder onze ramen en deuren open hebben. Daarbij zijn we vaak ook meer binnenshuis, waardoor we ook meer energie achterlaten. Deze energieën beïnvloeden onze gevoelens en gedachten.

Om de energie in je huis op te schonen, is het goed om het eerst fysiek schoon te maken. Liefst ook met water en een mild schoonmaakmiddel. Denk vooral ook aan plekken waar stof zich ophoopt, dus trek ook meubels naar voren. Daar gaan energieën zich n.l. ophopen. Wanneer je voor jezelf zorgt dat schoonmaken leuk is, door bijvoorbeeld muziek te luisteren of het samen te doen, breng je tegelijk een positieve energie in je huis. Wanneer je schoonmaakt met een intentie, doe je dit nog bewuster.

Hierna kun je een energetische huiszuivering doen. Daar zijn veel manieren voor, zoals met water en vuur (kaarsje), wierrook, smudgen, licht, verse salie enz. Wanneer je dit geleerd hebt, kun je eerst je huis scannen op Aardgebonden Geesten en Entiteiten, en deze samen met de Engelen het Licht in begeleiden.Je kunt een huiszuivering doen door met wierrook (bijv. zuiveringshout) door je huis te gaan. Zet bij elke vorm van huiszuivering ook telkens ramen/deuren open, zodat lagere energieën naar buiten kunnen. Als je wierrook gebruikt, moet de rook ook naar buiten kunnen, zodat je genoeg zuurstof in blijft ademen in plaats van rook!

Zet voor jezelf vooraf de intentie om je huis te zuiveren van allerlei lagere energieën. Met het hardop uit  blijven spreken van een affirmatie tijdens de zuivering, geef je het meer kracht. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld onderstaande affirmatie gebruiken.

Affirmatie ten behoeve van een huisreiniging

" Ik reinig en ik zuiver deze ruimte."

Actueel

Zoals je wellicht hebt gemerkt, heeft het onderwerp seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik nog steeds een stevige plek in de actualiteit. Er komen steeds meer meldingen over. Er worden steeds meer stappen genomen om dit bespreekbaar te maken, serieus te nemen, en er maatregelen op te nemen. Het staat op de agenda van de politiek, in er is een grotere bewustwording over deze onderwerpen in het algemeen.

Dit is een mooi voorbeeld van het op tafel leggen van (half verborgen) misstanden, en het steeds verder uitzuiveren van hoe we met elkaar willen en mogen omgaan. Het is onderdeel van de transitie naar een liefdevolle manier van leven en omgaan met elkaar, naar het zogenaamde 5D bewustzijn en het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Evengoed blijven dit pittige onderwerpen, die het nodige in je los kunnen maken. Wanneer je voelt dat het onderwerp je erg raakt, kun je Aartsengel Jeremiël vragen om je te helpen met het omgaan en helen van je emoties.

En tot zover dit Engelenlicht Nieuws. Geniet van de liefde en zuiverheid, en tot de volgende nieuwsbrief!

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl