Aquarius Angels® Healing 

Een energetische behandeling die je terugbrengt in je oorspronkelijke trilling

Aquarius Angels® Healing

De energie van de Aquarius Angels® voelt heel licht, blij, liefdevol en zorgzaam aan, en is tegelijk heel krachtig en helend. De Aquarius Angels® Healing brengt je terug in je oorspronkelijke trilling, zoals het bedoeld was in de Bron. Je ziel beseft weer dat je verbonden bent met de Bron, zodat je klacht kan helen.

Tijdens de Aquarius Angels® Healing ontvang je eerst een diepteheling op je chakra's, terwijl je rustig op een stoel zit. Je chakra's worden hiermee gereinigd en in balans gebracht. Daarna raak ik met mijn vingertoppen een aantal aandachtspunten op je lichaam aan. 

Het kan ook zijn, dat je de Aquarius Angels® Healing mag ontvangen in je aura. Dan worden de aandachtspunten behandeld in je aura. De Aquarius Angels® geven voordat we beginnen met de sessie aan of je behandeld mag worden op je lichaam of in je aura.

Mocht het nodig zijn, dan gebruik ik nog aanvullende energetische technieken. De Aquarius Angels® geven dit aan tijdens de behandeling.

Aan het eind van de Aquarius Angels® Healing krijg je een flesje Lastral mee. Deze Lastral moet je nog 4 weken gebruiken. Dit is een energetische nazorg van de Aquarius Angels®, waarmee je steeds opnieuw  de energie van de sessie in je lichaam brengt. Je lichaam en aura hebben deze tijd nodig om de healing goed door te laten werken.

Het is ook mogelijk dat je in plaats hiervan een energetische Lastral ontvangt, die de energie van de sessie ononderbroken aanvult in je lichaam en aura. De Aquarius Angels® geven aan welke Lastral jij nodig hebt. 

De Aquarius Angels® healing is geschikt bij:

.  lichamelijke klachten 

. chronische pijn

. chronische vermoeidheid

. accute klachten

.  negatieve gedachten

. negatieve gevoelens of angsten

. herhalende nachtmerries

. fascinaties

. karmische klachten

. overgewicht

. verslavingen

. slachtoffersituaties (jij voelt je het slachtoffer van een situatie)

. zelfsabotage

. beperkende gedachten en projecties van anderen die jou nadelig beïnvloeden

. littekenweefsel 

. open wonden (deze worden niet aangeraakt op het lichaam)

. blokkades om je zielendoel te leven

. Innerlijk Kind Heling, waarbij een ervaring uit je kindertijd wordt geheeld.

Meestal is één sessie voldoende, soms is er een tweede sessie nodig.