Aquarius Angels® Healing 

Een energetische behandeling die je terugbrengt in je oorspronkelijke trilling

Aquarius Angels® Healing

Bij de Aquarius Angels® Healing  raak ik met mijn vingertoppen een aantal aandachtspunten op je lichaam aan. Hiermee breng ik je samen met de Aquarius Angels® in je oorspronkelijke trilling, zodat je ziel weer beseft dat je verbonden bent met de Bron en je klacht wordt geheeld. Aan het begin van het consult laat ik je bij mezelf zien waar ik je ga aanraken. Je ontvangt de Aquarius Angels® Healing daarna terwijl je rustig in een stoel zit.

We beginnen de Aquarius Angels® Healing nadat jij hebt verteld welke klacht je geheeld wilt hebben. Ik zet een energetisch veilige omgeving op met de Aquarius Angels®, zodat alleen hun energie doorkomt. Daarna volgt de energetische healing zoals ik hierboven heb uitgelegd.

Aan het eind van de healing krijg je een Lastral mee. Deze Lastral moet je nog 4 weken gebruiken. Het is de energetische nazorg van de Aquarius Angels®, waarmee je steeds opnieuw  de energie van de sessie in je lichaam brengt, zodat de healing de tijd krijgt die nodig is om door te werken in je lichaam.

Inmiddels is het ook mogelijk om een energetische Lastral te ontvangen, die de energie van de sessie ononderbroken aanvult  in je lichaam en aura. De engelen geven aan welke soort Lastral voor jou nodig is. 

De Aquarius Angels® healing is geschikt bij lichamelijke klachten, negatieve gedachten, angsten of andere negatieve gevoelens en karmische klachten. Met de Aquarius Angels® Healing kan ook een Innerlijk Kind Heling worden gegeven, waarbij een ervaring uit je kindertijd wordt geheeld.

Recent zijn er erg mooie nieuwe technieken toegevoegd aan deze manier van healen, die geschikt zijn om een diepteheling op de chakra's te ontvangen en klachten op te lossen als: in de  slachtofferrol zitten, zelfsabotage en verwachtingspatronen, projecties en beperkende gedachten van anderen (die jou nadelig beïnvloeden).

Voor de heling van een klacht is één sessie meestal voldoende, soms is er een tweede sessie nodig.