Aquarius Angels® Healing 

Een energetische behandeling die je terugbrengt in je oorspronkelijke trilling

Aquarius Angels® Healing

Bij de Aquarius Angels® Healing ontvang je eerst een diepteheling op je chakra's. Daarna behandel ik met mijn vingertoppen een aantal aandachtspunten op je lichaam. Hierdoor kom je in je oorspronkelijke trilling, zodat je ziel weer beseft dat je verbonden bent met de Bron en je klacht kan helen. Bij een online behandeling gebeurt dit alles energetisch op afstand.

Mocht het nodig zijn, dan gebruik ik nog aanvullende energetische technieken, waarmee bijvoorbeeld klachten als in een slachtofferrol zitten, zelf-sabotage, accute klachten, karma, projecties en beperkende gedachten van anderen (die jou nadelig beïnvloeden) opgelost kunnen worden. De Aquarius Angels geven dit aan tijdens de behandeling.

Aan het eind van de Aquarius Angels® Healing krijg je een Lastral mee. Deze Lastral moet je nog 4 weken gebruiken. Dit is een energetische nazorg van de Aquarius Angels®, waarmee je steeds opnieuw  de energie van de sessie in je lichaam brengt. Je lichaam en aura hebben deze tijd nodig om de healing goed door te laten werken.

Inmiddels is het ook mogelijk om een energetische Lastral te ontvangen, die de energie van de sessie ononderbroken aanvult  in je lichaam en aura. De engelen geven aan welke soort Lastral jij nodig hebt. 

De Aquarius Angels® healing is geschikt bij:

.  lichamelijke klachten

.  negatieve gedachten

. negatieve gevoelens of angsten

. karmische klachten

. overgewicht

. verslavingen

. Met de Aquarius Angels® Healing kan ook een Innerlijk Kind Heling worden gegeven, waarbij een ervaring uit je kindertijd wordt geheeld.

Om je klacht te laten helen is één sessie meestal voldoende, soms is er een tweede sessie nodig.