Engelen Kaart Reading

Opbouwende, liefdevolle inzichten en adviezen van de engelen

Engelen Kaart Reading

Als mens maak je van alles mee in je leven. Op bepaalde momenten kun je behoefte hebben aan overleg met iemand die met je meedenkt of je perspectief verruimt. Engelen hebben een zicht op jouw leven en op alles wat je meemaakt, dat breder is dan het menselijk perspectief. Tegelijk is hun boodschap bij een reading precies afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

De engelen brengen je bij de Engelen Kaart Reading liefdevolle, opbouwende inzichten en adviezen over de situatie die jij naar voren brengt. Afhankelijk van het onderwerp kun je bijvoorbeeld een uitleg krijgen over het ontstaan van de situatie en over wat voor jou op dat moment het best haalbare in de situatie is, als je de adviezen van de engelen opvolgt. Net als bij een regulier coaching-gesprek, kun je daarna zelf bepalen wat je met deze inzichten en adviezen doet.

Aan het begin van de Engelen Kaart Reading zet ik een energetisch veilige omgeving op met de engelen, zodat er alleen antwoorden doorkomen van de engelen. Vervolgens stel jij je vraag hardop. Het antwoord op je vraag wordt door de engelen aan mij doorgegeven en vertel ik aan jou. Daarbij trek ik één of meerdere engelenkaarten die met hun afbeeldingen de boodschap van de engelen ondersteunen.

Onderwerpen voor een Engelen Kaart Reading kunnen bijvoorbeeld zijn: relaties, financiën, gezondheid, doorbreken van een negatief patroon, inzicht geven bij een keuzesituatie, uitleg over levensdoelen, omgaan met tegenslag of een negatieve ervaring.