November Verdieping

14-11-2021

Lieve lezers,

Zoals je wellicht gevoeld en gemerkt hebt, ging de start van deze maand vergezeld van chaos en opwinding. Zo kreeg ik zelf opeens zo´n 25 vriendschapsverzoeken per uur op Facebook. Ook mocht ik de nodige verdwaalde zielen en entiteiten het Licht in begeleiden. Verderop in deze nieuwsbrief kun je wat meer lezen over verdwaalde zielen en entiteiten.

Verder is er nieuws over het nieuwe aanbod in de praktijk, en willen de Engelen je graag bijstaan optimaal om te gaan met alles wat de Coronapandemie voor jou brengt aan kansen en uitdagingen. Natuurlijk zijn er ook weer een mooie meditatie, affirmatie en channeling voor je. Geniet ervan!

Engelen & Coaching

Bij deze mooie manier van werken worden de liefdevolle boodschappen en helende energie van de Engelen gecombineerd met coaching. Zo kun je het resultaat van een healing of reading op praktische wijze in je leven te integreren. We doen dit in 5 sessies van een uur, die je ééns per maand krijgt. 

Zo kan het zijn dat we adviezen van de Engelen in een praktisch stappenplan zetten. Of we bespreken hoe jij en je naasten ermee omgaan als er iets in jou is veranderd na een healing. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je in praktijk merkt dat na de healing of reading een onderliggende klacht naar voren is gekomen. Wanneer het dan nodig is, ontvang je een nieuwe healing of reading en bespreken we dit verder.

Samen met de Engelen werken zo we aan het optimaal benutten van de uitkomst van een healing of reading om ervoor te zorgen dat je klacht blijvend opgelost kan worden.

(Beschikbaar vanaf januari 2022, maar nu al te reserveren)

Nieuws uit de praktijk

Vanaf deze maand kun je bij mij ook weer terecht voor een Karma-Toekomst Sessie. Dit is een hele liefdevolle en inzichtelijke manier om karmische klachten op te lossen. Je ontvangt daarvoor eerst een Kaart Reading met uitleg over je karma. Daarna ontvang je een healing van de Aartsengelen en Verlichte Meester Jezus. Tenslotte krijg je met een nieuwe Kaart Reading uitleg over wat er nu voor jou veranderd is in je leven.

Wanneer je voelt dat je nog dit kalenderjaar een karmische klacht wilt oplossen, boek dan tijdig dit consult. Het duurt namelijk altijd zo´n vier weken voor de uitkomst echt is geintegreerd in je leven.

Aardgebonden Geesten & Entiteiten

De Engelen hebben me gevraagd dit onderwerp onder je aandacht te brengen. Hoewel de meeste Aardgebonden Geesten (verdwaalde zielen) en Entiteiten vrij onschuldig zijn, kunnen ze toch onbedoeld veel ellende brengen in je leven.

Je merkt dan bijvoorbeeld dat je opeens helemaal uit de flow bent, vanuit het niets heel moe bent of het steeds koud hebt, opeens hele negatieve gedachten hebt en je ellendig voelt. Ook kun je zomaar steeds kleine praktische ongelukjes hebben.

Je kunt het zien als een spirit of energievorm met een ziel, die bij jou in je aura is gekomen. Dit doet de spirit/entiteit om bij jou warmte, liefde en energie te halen. Maar ondertussen is het resultaat dat jullie je beiden ellendig voelen. Het is de bedoeling dat de spirit of energievorm De Bron/het Licht ingaat, en daar de juiste energie krijgt.

Het is goed en verstandig om dan iemand te zoeken, die thuis is in dit onderwerp en de Aardgebonden Geest of Entiteit liefdevol in het Licht brengt. Dat kan voor jou en hetgeen bij je is, op een veilige manier gedaan worden samen met de Engelen, Verlichte Meesters en andere Lichtwezens. Zo kunnen jullie beiden dan verder met je eigen zielenpad.


Engelen en Corona

Helaas merken we dat het aantal mensen dat Corona heeft enorm is toegenomen. Als gevolg daarvan hebben we nog steeds en opnieuw te maken met allerlei maatregelen. Dat heeft voor ieder van ons een eigen impact op het leven. Ook collectief brengt dit veel negatieve energie met zich mee.

De Engelen zien alles vanuit kansen voor ons als zielen om te groeien en ervaren.

Als je voelt dat je zelf wegzakt in negativiteit, denk dan eens aan een healing of reading. Je kunt als doel voor het consult bijvoorbeeld stellen:  optimaal de kansen benutten die de Coronapandemie en daaruit voortvloeiende maatregelen je brengen.

Zo kun je alles wat je nu nog over het hoofd ziet goed benutten. Dit leidt weer tot gevoelens van liefde, geluk en dankbaarheid.

Meditatie & affirmatie

Deze meditatie kun je doen terwijl je onder de douche staat, en is bedoeld om ¨jezelf schoon te maken¨ van je oude jaar. Om het effect te versterken zou je nog een geurbrandertje in je badkamer kunnen zetten. Vul het waterbakje ervan en doe daar enkele druppels pepermuntolie in.

. Sta voordat je onder de douche stapt eerst stil bij je intentie om het oude jaar los te laten.

. Ga douchen, voel hoe het water over je lichaam stroomt. Voel hoe het zuivere water je lichaam en je aura reinigt.

. Visualiseer hoe het licht van het water je lichaam via je kruin binnenkomt, door je heen gaat en je van binnen reinigt.

. Visualiseer hoe dit licht van het water via je voetzolen weer naar buiten stroomt, en meegaat met het water de aarde in.

. Denk na over je afgelopen jaar en wat je los wilt laten.

. Visualiseer hoe je dit als donkere lichtdeeltjes met het licht van het water mee laat wegspoelen de aarde in.

. Zeg in gedachten of hardop de volgende affirmatie:

¨Ik laat los wat mij niet langer dient. Zo maak ik ruimte voor mijn nieuwe jaar¨.

. Voel hoe je schoon en licht wordt van binnen. 

. Zet de intentie dat de ruimte die je van binnen voelt, gevuld mag worden met inspiratie voor je nieuwe jaar.

. Als je klaar bent met douchen, dank dan het water en de aarde. Dank ook het kaarsje en de pepermuntplant waarvan de olie is gemaakt, en doof het kaarsje.


Gechannelde boodschap van Apollo

(Apollo was een Zonnegod in het oude Griekenland)

¨ Ik nodig je uit om contact te maken met mij, en me te vragen jou te helpen het gouden licht van de zon in je leven te brengen. Zo kunnen jouw donkere gevoelens en gedachten plaatsmaken voor licht en blijdschap.

Mijn gouden licht zal je helpen je uitdagingen te zien als kansen, waarmee je gouden resultaten kunt behalen in je leven. Zoals een zonnestraal gericht op een punt op de aarde schijnt, zal ik je helpen je te focussen op je kracht in dit alchemische proces.

Door je uitdagingen aan te gaan, transformeer je de donkere gevoelens en gedachten tot de resultaten die jou weer geluk en gezondheid brengen in je leven.¨En tot zover de verdiepingseditie Engelenlicht Nieuws van november. Ik wens je een mooi vervolg van deze maand. Wellicht ontmoeten we elkaar bij een consult of workshop!

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief, door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl