Consulten

Aquarius Angels® Healing

De Aquarius Angels® Healing is een energetische behandeling die werkt met de energie van het Aquarius Tijdperk. De Aquarius Angels® hebben een lichtere energie (hogere frequentie) dan de Aartsengelen, die echter even krachtig en helend is.

Tijdens een Aquarius Angels® Healing wordt je lichaam teruggebracht in je oorspronkelijke trilling, zoals het bedoeld was in de Bron, zodat de bron van je klacht opgelost kan worden. Aan het eind van de sessie ontvang je een Lastral. Dit is een energetische nazorg, die jouw lichaam en aura nodig hebben om de healing goed door te laten werken.Aquarius Akasha Reading

In de Aquarius Akasha Reading kun je antwoorden krijgen uit jouw persoonlijke levensboek waarin alle kennis over jou en over jouw huidige leven, je voorgaande levens, de tijd tussen levens in dat je in Het Licht bent en je toekomstmogelijkheden staan opgetekend.

De Aquarius Akasha Reading is erg geschikt om antwoorden en zicht te krijgen op bijvoorbeeld levensvragen, karmische vragen, terugkerende patronen in je leven, relaties en bij het maken van keuzes. De liefde waarmee de Aquarius Angels® deze antwoorden geven, zijn gelijk al helend voor je ziel.Aquarius Akasha Reading en Healing

De Akasha is een soort energetische bibliotheek, waarin heel veel informatie te vinden is, zoals de levensboeken van mensen. In jouw levensboek staat alle kennis en informatie over jou vanaf het moment dat je ontstond in De Bron: al je vorige levens, je huidige leven, alles tussen je levens in, en al je toekomstmogelijkheden. Een ware schat aan informatie op zielsniveau!

Tijdens deze combinatievorm van reading en healing, ontvang je gechannelde informatie van de Aquarius Angels® uit jouw levensboek . De Lichtwezens in de Akasha geven het tijdens dit consult aan of je ook een healing mag ontvangen, en of er karmische contracten opgelost mogen worden.