Consulten

Aquarius Angels® Healing

De Aquarius Angels® Healing is een energetische behandeling die werkt met de energie van het Aquarius Tijdperk. De Aquarius Angels® hebben een lichtere energie (hogere frequentie) dan de Aartsengelen, die echter even krachtig en helend is.

Tijdens een Aquarius Angels® Healing wordt je lichaam teruggebracht in je oorspronkelijke trilling, zoals het bedoeld was in de Bron, zodat de bron van je klacht opgelost kan worden. Aan het eind van de sessie ontvang je een Lastral. Dit is een energetische nazorg, die jouw lichaam en aura nodig hebben om de healing goed door te laten werken.

Aquarius Akasha Reading

In de Aquarius Akasha Reading kun je antwoorden krijgen uit jouw persoonlijke levensboek waarin alle kennis over jou en over jouw huidige leven, je voorgaande levens, de tijd tussen levens in dat je in Het Licht bent en je toekomstmogelijkheden staan opgetekend.

De Aquarius Akasha Reading is erg geschikt om antwoorden en zicht te krijgen op bijvoorbeeld levensvragen, karmische vragen, terugkerende patronen in je leven, relaties en bij het maken van keuzes. De liefde waarmee de Aquarius Angels® deze antwoorden geven, zijn gelijk al helend voor je ziel.

Aquarius Akasha Reading en Healing

De Akasha is een soort energetische bibliotheek, waarin heel veel informatie te vinden is, zoals de levensboeken van mensen. In jouw levensboek staat alle kennis en informatie over jou vanaf het moment dat je ontstond in De Bron: al je vorige levens, je huidige leven, alles tussen je levens in, en al je toekomstmogelijkheden. Een ware schat aan informatie op zielsniveau!

Tijdens deze combinatievorm van reading en healing, ontvang je gechannelde informatie van de Aquarius Angels® uit jouw levensboek . De Lichtwezens in de Akasha geven het tijdens dit consult aan of je ook een healing mag ontvangen, en of er karmische contracten opgelost mogen worden.

Engelen Healing

Bij een Engelen Healing verwijderen de Aartsengelen oude energieën en blokkades, en vullen je met schone, zuivere engelenenergie. Er worden koorden gesneden, en er wordt gewerkt aan vergeving. Je karma wordt gebalanceerd, en je chakra's worden gereinigd en gebalanceerd. Ten slotte wordt er aan je aura gewerkt.

Engelen Kaart Reading

Je kunt als mens allerlei vragen hebben, waarover je graag eens een advies zou willen van de Engelen. Bijvoorbeeld over je levensdoelen, romantiek, een keuze waar je voor staat, gezondheid, financiën, patronen in je denken of handelen die je wilt doorbreken enz.

Tijdens een Engelen Kaart Reading geven de Engelen altijd liefdevol en opbouwende antwoorden op je vraag. Met de Engelen Kaarten wordt hun boodschap visueel ondersteund. Zo worden verbanden tussen de delen van het antwoord inzichtelijker, en zijn makkelijker te onthouden. Je mag hun liefdevolle en opbouwende boodschap tijdens de Engelen Kaart Reading natuurlijk ook voor jezelf noteren!

Karma Toekomst Sessie

Dit is een prachtige combinatievorm van reading en healing. Met ondersteuning van een kaartlegging geven de Engelen je inzicht in je karma. Daarna ontvang je een energetische healing van de Aartsengelen en Verlichte Meester Jezus om het karma op te lossen. Ten slotte krijg je met een nieuwe kaartlegging van de Engelen informatie over wat er nu veranderd is in je leven, n.a.v. de karma-heling.

Engelen & Coaching

Dit is een pakket van vijf consulten, waarin helend werk met de Engelen wordt gecombineerd normale coaching. Als je behoefte hebt aan meer sessies, kun je deze daarna los per maand boeken.

Normaal kun je een klacht  oplossen met een healing of reading. Daarbij krijg je van de Engelen informatie over hoe je iets in je leven kunt veranderen of hoe je ergens het beste mee om kunt gaan. Bij een healing komt deze informatie energetisch op zielsniveau binnen. Bij een reading krijg je de informatie te horen, doordat ik deze voor je channel.

Maar daarna stap je terug in je normale leven met deze informatie en het stukje dat al is veranderd in jouwzelf. Dan kun je behoefte hebben, aan een coach die een aantal keren met je meekijkt en bespreekt hoe dat in praktijk voor jou verloopt, en of er nieuwe blokkades of klachten zijn die geheeld mogen worden.

Vanuit mijn eigen ervaring als muziektherapeut, coachend leidinggevende en engelenmedium/ healer kan ik deze combinatie met en voor je maken. Omdat het helende werk altijd minimaal vier weken nodig heeft om volledig door te werken in je systeem, doen we ééns per maand een sessie van een uur.