Workshop Samen Gezond de Winter in

Beleef de herfst samen met de Aartsengelen, Verlichte Meesters en elkaar! 

In deze nieuwe online workshop (live via Zoom) neem ik je samen met de Aartsengelen en de Verlichte Meesters gedurende zeven weken mee door de herfst naar de start van de winter (21 december). Het doel van deze workshop is om bewust om te gaan met je energie, afgestemd te zijn op dit seizoen, en gezond en ontspannen straks de winter (en feestdagen) in te gaan.


Inhoud

De eerste (dubbellange) meeting leg je een basis voor de andere weken. Je krijgt o.a. een uitleg over de Aartsengelen, Verlichte Meesters, divineren (orakelen), heldere kanalen en het gebruiken van Engelen Kaarten voor jezelf.

In de vervolg meetings werken we aan relevante thema's als:

. Terugkijken naar je afgelopen jaar; Waar ben je trots op/dankbaar voor? Wat werkt niet meer voor je en mag je loslaten?

. Je energie afstemmen op de herfst, energetisch reinigen, ademhaling.

. Gezond leven in de herfst, sociale contacten & tijd voor jezelf.

. Ontspannen toewerken naar de feestdagen (loslaten verwachtingen van anderen, loslaten overtuigingen, eigen wensen herkennen en daar naar handelen).

. Vooruitkijken naar jouw nieuwe jaar.

. De laatste meeting doen we samen een klein (online) ritueel om stil te staan bij de start van de winter.


Werkvorm

Tijdens deze workshop krijg je begeleide meditaties/visualisaties, doen we energiewerk en oefeningen met de Aartsengelen en Verlichte Meesters, en ontvang je helende energie. Daarnaast doe je praktische opdrachten, die je gezellig in kleine groepjes bespreekt met elkaar in digitale Break-Out Rooms.


Kosten

Omdat ik deze workshop voor het eerst geef, krijg je een flinke korting en betaal je slechts

€ 64,- voor alle acht sessies bij elkaar!*

(De acht sessies worden in zeven weken gegeven. De eerste week doen we een dubbele sessie. De normale prijs zonder korting is € 89,- )


Data en tijden

Maandag 8 november 19.30 -21.30 u

Maandag 15 november, 22 november, 29 november 19.30 -20.30 u

Maandag 6 december, 13 december, 20 december 19.30-20.30 u


Benodigdheden

. set Engelenkaarten

. pen en papier

. Zoom geïnstalleerd op je computer of tablet


Inschrijven 

Download het onderstaande formulier en zend het voor 6 november a.s. naar het daarop vermelde adres. Je mag het ingevulde formulier ook mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl