September

05-09-2021

Lieve lezers,

Er stroomt een heerlijke verfrissende energie door de maand september, die ons ondersteunt en motiveert om weer aan de slag te gaan. En natuurlijk begint de herst ook officieel aan het eind van deze maand. Maar er gebeurt nog veel meer qua energie. Hoe je je daar het beste op af kunt stemmen kun je verderop lezen.


Nieuws uit de praktijk

. Deze maand geef ik alle consulten nog steeds via live-video.

. Ondertussen ben ik druk bezig met het ontwikkelen van diverse spirituele workshops, die ik vanaf 2022 zal aanbieden. Een deel van deze workshops zal ik live online via Zoom geven. Een ander deel van de workshops vindt plaats in een cursusruimte in de regio Utrecht/ Hilversum.

Heb je zelf nog onderwerpen die je graag terugziet in een workshop, dan ben je welkom om me hierover te mailen via engelenlicht@kpnmail.nl

. Verder ben ik ook bezig met een Vraag en Antwoord rubriek, dus als je in het algemeen vragen hebt over readingen, healingen, Engelen, Draken, Eenhoorns, Verlichte Meesters etc, ben je welkom om deze vragen te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl

. Vanaf november kun je tijdens Facebook-live sessies op vrijdagavond 19.30-20.00 u ontspannen je weekend ingaan. Ik geef dan samen met de Engelen een geleide meditatie of doe ander energiewerk, waarmee je de week los kunt laten en zo fris je weekend kunt starten.

De energie van september

De scholen/opleidingen zijn weer begonnen, en wellicht voel je zelf ook hoe je graag iets (nieuws) wilt gaan leren. Deze maand is een goed moment om daarover na te denken en ermee te starten!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij de workshop Aquarius Angels® Healing

Het is nu ook een goed moment om weer aandacht te besteden aan een gezonde levensstijl: te (her)starten met sport/beweging, gezond te eten, tijd in de natuur door te brengen, te mediteren en voldoende te ontspannen. Apollo ondersteunt je graag als je gezond wilt eten en sporten. Seraphis Bey coacht je graag als je wilt gaan sporten, Buddha helpt graag bij meditatie en ontspanning, en Artemis helpt je graag als je (meer) tijd door wilt brengen in de natuur.

Deze maand kan er in de landbouw nog volop geoogst worden, waardoor het energetisch voor ons ook een logisch moment is om na te denken over wat je afgelopen jaar hebt bereikt/ontvangen en om hier dankbaar voor te zijn. Dit helpt je om meer geluk en liefde te ervaren in je leven.

21 september is de herfstequinox, waarbij de dagen en nachten weer even lang zijn. Dat is een goed moment om stil te staan bij hoe je balans in je leven kunt brengen/bewaren. Denk dan aan je contacten/relaties, je werk, ontspanning, creativiteit, spiritualiteit, jezelf ontwikkelen. Hoe houd je deze aspecten van je leven met elkaar in balans? Buddha kun je vragen om onder je aandacht te brengen hoe het in jouw leven hiermee staat, en wat je hierin kunt verbeteren.

De energie van de Maan, speelt ook een rol in ons leven. Nieuwe maan is een goed moment om nieuwe dingen te starten, en Volle maan om dingen los te laten. Je kunt tijdens Volle Maan aan je Beschermengelen of Buddha vragen wat jij los mag laten, om goed in balans te blijven. Dit schrijf je op een briefje en verbrand je tijdens Volle Maan.

7 september Nieuwe Maaan

21 september Volle Maan

27 september gaat Mercurius regrograde. Dit is een periode waarin je juist weer verder mag met lopende projecten, of deze mag afronden.

Workshop Aquarius Angels® Healing

Van 22 t/m 24 oktober kun je deel nemen aan de workshop Aquarius Angels® Healing.

Het mooie van deze cursus is dat je leert om de wereld en alles wat je meemaakt vanuit liefde te bezien en ervaren. Je leert hoe je zelf je trilling hoog kunt houden, keuzes kunt maken vanuit liefde en lichter kunt leven. Hiermee breng je jezelf in de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Je leert ook hoe je anderen healingen kunt geven met deze prachtige energie. Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat en ben je bevoegd om de Aquarius Angels® Healing als professional aan te bieden in een eigen praktijk.

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus meld je op tijd aan als je erbij wilt zijn via workshop Aquarius Angels® Healing Ervaar zelf de energie van de Aquarius Angels® tijdens een gratis lezing (via Zoom)

Op 24 september a.s. van 20.00 -21.00 u kun je zelf de liefdevolle lichte energie van de Aquarius Angels® ervaren tijdens een lezing. Ik vertel vertel dan wie deze Engelen zijn en wat de ervaringen met de de Aquarius Angels® Healing zijn.

Ik leg natuurlijk ook uit wat er allemaal mogelijk is met deze manier van helen. Samen gaan we ons verbinden met de Aquarius Angels® en laten we de energie van deze groep helende Engelen door ons heen stromen. Tenslotte ontvang je een zegening van de Aquarius Angels®. Daarna is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Wil je hierbij zijn, dan kun je mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl , o.v.v. aanmelding lezing Aquarius Angels® Healing. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, met daarin een link naar de Zoom-meeting.

Quote

"Liefde laat je voelen dat alles precies is zoals het moet zijn"Agenda

24 september Lezing Aquarius Angels® Healing

22 t/m 24 oktober Workshop Aquarius Angels® Healing

5 november Ontspannen start van je weekend

Gechannelde boodschap van Thoth

(Thoth is een Egyptische god van o.a. het schrijven)

"Voor velen van jullie is dit nog steeds een tijd die veel emoties losmaakt over wat er allemaal speelt in jullie persoonlijke leven, de maatschappij en in het grotere geheel van jullie wereld. De Corona-pandemie is nog steeds gaande, er gelden nog beperkende maatregelen, en aan alle kanten worden jullie geconfronteerd met de vraag hoe jullie willen dat je persoonlijke leven en de maatschappij eruit gaan zien in de nabije toekomst.

Het helpt je om een dagboek of een schrift bij te houden en regelmatig hierin je gevoelens en gedachten over wat er allemaal gaande is, op te schrijven. Sluit je schrijven steevast af met het verwoorden van de dingen die je afgelopen dagen/week hebt bereikt, waar je blij mee bent en waar je dankbaar voor bent. Zo breng je zelf balans en rust aan in je gedachten en gevoelens."


En tot zover alweer het Engelenlicht Nieuws van september. Geniet van de frisse energie van de aankomende herfst!

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief, door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl