Mei

07-05-2022

Lieve lezers,

De eerste week van mei zit erop en het is al even geleden sinds er een nieuwsbrief uitkwam. Ook bij mij thuis kregen we Corona, en mijn herstel verloopt wat langzamer dan ik had gehoopt. Toch ben ik dankbaar voor deze periode, omdat ziekte een kans biedt om te groeien.

Sinds deze week ben ik rustig weer wat werkzaamheden aan het oppakken. Zo heb ik een mooie basisworkshop over Engelen voor je in de planning voor eind juli. De verdiepende vervolgcursus kun je in oktober doen.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de energie van deze maand, en hoe de Engelen & Verlichte Meesters je kunnen helpen daar optimaal gebruik van te maken.


Nieuws uit de praktijk

. Consulten: vanaf juni geef ik weer consulten. Je kunt deze maand wel je consult vast boeken.

. Engelen Weekbericht: Vanaf 9 mei weer iedere maandag op mijn Facebook pagina (Esmee van Haaften) en op de website.

. Workshops: Deze geef ik voorlopig bij mij thuis. Zo kan ik de kosten voor jou als cursist een stuk lager houden. We werken in de huiskamer, die ruim genoeg is (34 m2) voor 4 cursisten, met een goede tafel om aan te schrijven. Workshop Engelen, een eerste verkenning

Datum: zaterdag 30 juli 2022

Dit is een leuke workshop om kennis te maken met Engelen. Je krijgt uitleg over wat Engelen zijn, welke verschillende Engelen er zijn, en welke taken ze hebben. Je leert ook hoe je met ze kunt communiceren. Verder kun je met je levensstijl invloed uitoefenen op het contact met Engelen. Hoe dat werkt, leer je ook.

Natuurlijk doen we samen ook energiewerk! Zo leer je hoe jezelf goed te aarden, en is er een ontmoeting met je Beschermengel.

Lees hier meer over deze workshop


De energie van mei

Een belangrijk thema deze maand is passie, zowel de seksuele passie alsook passie in bredere zin. Isolde (Keltisch) helpt je graag om de passie in je relatie opnieuw te laten ontvlammen. Pele (vuurgodin, Hawaï) helpt je om je passies en je hartenwensen weer te laten stromen, daar weer mee in contact te komen.

Mercurius, de planeet die te maken heeft met communicatie, gaat retrograde vanaf 10 mei. Dit is dan een goede tijd om door te werken aan dingen waar je al mee bezig was. Met het starten van nieuwe dingen kun je beter wachten tot na de retrograde.

Tijdens een retrograde van Mercurius kun je sneller of heftiger miscommunicatie krijgen. Ook apparaten kunnen sneller gaan storen. Natuurlijk kun je de Engelen altijd vragen je te helpen geduldig te blijven.  Aartsengel Michael helpt je graag technische storingen te verhelpen.

30 april begon de Nieuwe maan

10 mei Mercurius retrograde

16 mei Volle Maan

30 mei Nieuwe maan


Workshop Aquarius Angels® Healing

Datum: 20 + 21 augustus 2022

In deze tweedaagse workshop leer je hoe je een Aquarius Angels® Healing kunt geven aan jezelf en anderen. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat en ben je bevoegd om hiermee anderen een Aquarius Angels® Healing te geven als professional.

De Aquarius Angels® zijn een groep helende Engelen die werken met de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk. De energie is licht en krachtig, van een hoge frequentie.

Een heel mooi en wezenlijk aspect van deze cursus is dat je leert hoe je jezelf en alles wat je meemaakt kunt bezien vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je leert ook hoe je zelf keuzes in je leven kunt maken vanuit liefde.

Lees hier meer over deze workshop

En tot zover dit Engelenlicht Nieuws. 3 juni verschijnt de volgende nieuwsbrief. Ik wens je een mooie meimaand toe gevuld met passie!

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl