Juli

08-07-2022

Lieve lezers,

Juli heeft de manifestatiekracht van de zon als belangrijke energie. Daarmee kun je flink doorpakken als je wilt. Concreet kun je nu in minder tijd meer gedaan krijgen dan bijvoorbeeld in de winter. En dat scheelt weer!

Tegelijk beginnen de zomervakanties en nodigt de warmte ons uit om te vertragen, los te laten en te ontspannen, genieten, reizen, dromen en onze seksualiteit te vieren.

De Engelen en andere Lichtwezens staan je graag bij om je te helpen bij de voorbereiding van je vakantie, maar ook bij je reis of vakantie zelf. Ook het vieren van je seksualiteit, een prachtig geschenk, is iets waarbij de Lichtwezens je graag willen ondersteunen.

Verder is er een mooie affirmatie en sluit deze nieuwsbrief af met een prachtige channeling van de Egyptische Godin Isis.

Workshops

Engelen, een eerste verkenning

Januari 2023, online

Leer welke soorten Engelen er zijn, hoe je met ze communiceert, en wat de invloed is van je levensstijl op het contact met Engelen. We doen mooie visualisaties, waarin je leert jezelf goed te gronden, je energielichaam te activeren en maakt kennis met je Beschermengel.

Natuurlijk krijg je ook een eerste overzicht van een aantal belangrijke Aartsengelen en hun taken. Je oefent het communiceren, en leert hoe je een dagboek bij kunt houden om zicht te krijgen op je eigen leertraject in het samenwerken met Engelen.

Kortom, een leuke, waardevolle en afwisselende workshop om kennis te maken met Engelen. Doordat we samen het energiewerk doen, kun je dit wellicht sterker ervaren dan wanneer je het in je eentje doet. Zo kun je in een gezellige en kleinschalige setting al vertrouwd raken met Engelen en hun energie.

Meer info en aanmelden: Engelen, een eerste verkenning


Aquarius Angels® Healing

Zaterdag 22 + zondag 23 oktober 2022 online

In dit weekend leer je wie de Aquarius Angels® zijn, en hoe je een Aquarius Angels® Healing geeft aan jezelf en aan anderen als professional. De cursus is een mooie afwisseling van theorie, visualisaties en het geven aan elkaar van Aquarius Angels® Healingen. Je ontvangt een mooi lesboek, en bent aan het eind van de cursus bevoegd om deze healingen betaald te geven.

Meer info en aanmelden: Aquarius Angels® Healing


Op reis met Aartsengelen en andere Lichtwezens

Wanneer je op vakantie gaat, kan dat ongemerkt toch veel stress vooraf en tijdens de reis meebrengen. Daarom kun je hieronder lezen welke Engelen en andere Lichtwezens je hierin kunnen ondersteunen, zodat je reis soepel en ontspannen verloopt.

Aartsengel Raphaël: veilig reizen, harmonie onderweg, alles logistiek goed laten verlopen met bagage etc.

Aartsengel Jophiël: helpt je om te schakelen van hectiek naar meer rust

Ganesh: dit is een belangrijke en hele liefdevolle Hindoe-godheid, die afgebeeld wordt met een olifantenhoofd. Een van de taken van Ganesh is het verwijderen van opstakels op je pad en ze voorkomen.

Vuurdraak: Verwijdert alle lagere energieën en opstakels van je pad, zodat dingen soepel verlopen.

Leg aan de Engelen of andere Lichtwezens uit welke hulp je wilt bij het voorbereiden van of tijdens de reis zelf, en vraag ze je dit te brengen.


Affirmatie

" Ik bereid mijn vakantie voor vanuit vertrouwen en plezier. Zo geniet ik nu alvast van wat nog mag komen."


Vier je seksualiteit

Zodra het weer warmer is, dragen we minder kleding en kunnen we ons meer bewust worden van onze eigen zinnelijkheid en de sensualiteit van anderen. Wanneer we ons ontspannen, of van huis zijn, staan we vaak ook meer open om onze seksualiteit te omarmen. De zomer is daarom een mooi moment om eens stil te staan bij je eigen seksualiteit en hoe je eventueel hierin meer plezier of verbinding kunt brengen.

Dit begint bij de acceptatie van en liefde voor je eigen lichaam en seksualiteit. Van daaruit kun je je verbinden, ook in seksueel opzicht met een ander. Hoe meer jullie beiden gericht zijn op de verbinding met elkaar, hoe dieper je gevoelens van liefde voor elkaar kunnen worden.

Godinnen die verbonden zijn met seksualiteit zijn:

Aphrodite/Venus is een Griekse/Romeinse godin van de liefde en schoonheid en helpt je om je eigen schoonheid te zien, en die van anderen. Daarbij laat ze je ook de pure schoonheid van je liefdesverbinding met een ander ervaren. Deze gevoelens van schoonheid kunnen je helpen je gevoel voor verleiding en passie aan te wakkeren!

Ishtar kan je helpen je comfortabel te voelen met je eigen sensualiteit en seksualiteit. Dit zijn namelijk heilige, goddelijke geschenken. Seksualiteit laat je levensenergie stromen, en kan je intimiteit verhogen naar een ongelooflijk hoog niveau van liefde voor elkaar. Wanneer je op tantrische wijze elkaar liefhebt, kun je daarbij ook terechtkomen in de pure liefde voor alles wat er is. Je ervaart dan hoe diep alles met elkaar verbonden is vanuit Goddelijke Liefde.

Pele is een vuurgodin die je kan helpen met je passie. Vuur is het element van zuivering en passie. Onbewust en onbedoeld kun je vanuit een behoefte aan liefde en harmonie dingen opkroppen in je relatie. Die onuitgesproken ergernissen of gevoelens van verdriet verminderen/blokkeren het vrijuit laten stromen van liefde en passie. Door hierover te praten met elkaar, maak je de weg weer vrij voor het plezier in je relatie, en de passie voor elkaar en elkaars lichaam.


Gechannelde boodschap van Isis

"Een goede manier om een balans aan te brengen tussen je werk en privé-leven is door regelmatig te ontspannen middels een uitje of op vakantie te gaan. In je alledaagse leven kunnen er allerlei kleine en grote uitdagingen om de hoek komen, die druk kunnen leggen op je eigen niveau van ontspanning. Het kan daarmee ook extra druk leggen op je liefdesrelatie of gezinsleven.

Een uitje of vakantie is bij uitstek de gelegenheid om op een fijne manier te investeren in je relaties, of dat nu gaat over familierelaties, een liefdesrelatie, vrienden of je gezin. Open je mind om te ontspannen, en zet je hart open om de liefde te laten stromen naar alles en iedereen die je dierbaar is in je privé leven!"

En tot zover het Engelenlicht Nieuws van juli. Ik wens je een heerlijke zomermaand!

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl