Juli

02-07-2021

Lieve lezers,

Juli is begonnen, een maand waarin we hopelijk veel zomerse dagen hebben, zodat we lekker buiten kunnen zijn, of wellicht vakantie kunnen houden. De terrassen zijn weer open, zodat we daar ook met vrienden en familie kunnen zijn. Dit sluit mooi aan bij de kosmische energie van deze maand, waarin we het fijn vinden om onze dierbaren dicht bij ons te hebben.

Tegelijk is juli ook een maand waarin we veel kunnen manifesteren, oftewel dingen neerzetten die er voor ons toe doen. Ondertussen hebben deze energieën hun eigen aandachtspunten, waar je hulp bij kunt vragen aan de Engelen en andere Lichtwezens. Meer daarover vind je verderop. Maar eerst is het tijd voor wat nieuws uit de praktijk.

Uitbreiding onderwerpen Aquarius Akasha sessie

Twee weken geleden nam ik deel aan een verdiepingscursus voor het werken in de Aquarius Akasha. Het was weer een zeer liefdevolle en mooie dag, vol nieuwe inzichten en technieken waarmee ik je nog meer kan aanbieden voor/tijdens een sessie.

Voorbeelden hiervan zijn:

. de blauwdruk van je ziel: planetaire oorsprong van je ziel (op welke planeet kwam je ziel als eerste, wat voor persoonlijke kenmerken horen daarbij)

. je zielentalenten en de Aartsengelensfeer die daarbij hoort

. vergiffenis

. je kunt een gelaagde zielenreiniging ontvangen tijdens een sessie (om het energetische fijnstof op je ziel te verwijderen)

. bij een keuze waar je voor staat kun je informatie krijgen over je opties, en zelfs kort ervaren hoe de verschillende opties voor jou zijn

Kortom, nog meer mogelijkheden om op de pure liefdeslaag van je ziel en je levensboek te mogen werken met jou en de Lichtwezens in de Akasha!


Workshop Aquarius Angels® Healing

Van 22 t/m 24 oktober kun je deel nemen aan de workshop Aquarius Angels® Healing. Ik kijk er samen met de Aquarius Angels® al helemaal naar uit om je daarbij te ontmoeten!

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je deze liefdevolle manier van healen kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen. Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat en ben je ook bevoegd om de Aquarius Angels® Healing als professional aan te bieden in een eigen praktijk.

Het mooie van deze cursus is dat je leert om de wereld en alles wat je meemaakt vanuit liefde te bezien. Je leert hoe je zelf je trilling hoog kunt houden, keuzes kunt maken vanuit liefde en lichter kunt leven. Hiermee breng je jezelf in de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk.

De energie waarmee we werken heeft een hoge trilling en zorgt ervoor dat de ziel opnieuw beseft dat ze verbonden is met de Bron. Doordat de ziel zich weer bewust is van deze verbinding met de Bron beseft ze weer dat je precies bent zoals de bedoeling is. Zo kun jij dan je klachten weer loslaten.

 Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus meld je op tijd aan als je erbij wilt zijn! Meer informatie over deze mooie workshop en een inschrijfformulier: workshop Aquarius Angels® HealingJuli: emoties, relaties, en manifesteren

Deze maand heeft een energie* waarin je emotioneler kunt zijn dan anders. Daarbij kun je de behoefte hebben om de mensen die vertrouwd en belangrijk voor je zijn dicht bij je te hebben. Zolang je hierbij oplet dat je de ander nog voldoende ruimte geeft, kan dit juist weer heel fijn zijn voor beide kanten, en de relatie versterken.

Je kunt een aantal Aartsengelen vragen om je te helpen bij het omgaan met je emoties.

Aartsengel Jeremiël kan je helpen met het verwerken van je emoties.

Aartsengel Rafaël kan je heling brengen.

Aartsengel Raguel kan je helpen om de harmonie in een relatie te bewaren of te brengen.

Ondertussen zitten we energetisch nog op volle zonnekracht, waarmee er nog een sterke energie is om te kunnen manifesteren. Als hierbij anderen betrokken zijn of je anderen erbij wilt betrekken, is het wel belangrijk om ze weer de ruimte te geven (en tijd).

Dat kan botsten met je gevoel van willen doorpakken, en ook daarvoor kun je de Aartsengelen of je eigen beschermengelen vragen om je te helpen geduldig te zijn en te helpen met andere gevoelens die dit mogelijk oproept.

Verder kun je jezelf hierin ondersteunen door je gevoelens en plannen op te schrijven. Fysiologisch gezien gebruik je bij schrijven je linker hersenhelft, terwijl je emoties aan de andere kant zitten. Door te schrijven breng je jezelf weer in balans.

Als er dingen zijn die je echt los wilt laten uit je leven, kun je die opschrijven en het briefje verbranden, met de intentie dat je het loslaat en de energie ervan mag transformeren tot energie die voor het hoogste goed is van jou en anderen. Rondom de Volle Maan van 24 juli is de energie van loslaten op zijn sterkst en kan je hierin ondersteunen.

*De informatie over de energie van deze maand en hoe je daarmee om kunt gaan, is deels gebaseerd op de Spirituele Jaargids van Annelies Hoornik.


Buiten zijn en communiceren met Engelen

Als je buiten bent, zeker in de natuur, kan je lichaam zich vaak op een natuurlijke manier al ontspannen. Veel mensen ervaren in de natuur ook dat ze zich geaccepteerd voelen; je hoeft even niets te zijn of te doen, je bent er gewoon en dat is voldoende.

Ondertussen reinigt je hele energetische systeem zich, en laadt zich op met de schone energie van de natuur. Door de zuurstofrijke lucht van buiten, en de verminderde gevoelens van stress ervaar je vaak meer levensenergie.

De zuurstof buiten en ontspanning, maken ook dat je makkelijker kunt communiceren met Engelen en andere Lichtwezens. Dus als je het nog lastig vindt om binnen te communiceren met deze helpers uit de Lichtwereld, zou eens kunnen proberen om dit te doen tijdens een wandeling (mits je niet deelneemt aan het verkeer!).


En tot zover het Engelenlicht Nieuws van juli. Geniet van het buiten zijn en de tijd die je met je dierbaren doorbrengt! En ik zie je graag bij een workshop of voor een consult.

In liefde,

Esmee van Haaften