Januari

02-01-2022


Lieve lezers,

Gelukkig Nieuwjaar!

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, een nieuwe cyclus waarin we aan onze hartenwensen mogen werken om zo onze dromen te verwezenlijken. De Engelen en Verlichte Meesters staan al voor je klaar om je hierbij te helpen. Dus geef jezelf een prachtig 2022 cadeau!

Nieuws uit de praktijk

. Van 3 t/m 9 januari is Engelenlicht gesloten i.v.m. vakantie

. Vanaf 10 januari post ik iedere maandag een weekbericht van de Engelen op mijn FaceBook pagina en op mijn website.

. Op dinsdagavond & donderdagavond is de praktijk open (alleen voor live- video consulten).

De energie van januari

2 januari Nieuwe Maan, wat een goed moment is om nieuwe dingen te starten.

14 januari tot 3 februari Mercurius retrograde. Deze periode vraagt ons extra diplomatiek te zijn, en ons bewust meer te richten op het behouden van harmonie, omdat de energie sneller tot miscommunicatie kan leiden. Verder is dit een periode die zich leent om door te gaan met lopende projecten of deze af te ronden.

18 januari Volle Maan, wat ons helpt om dingen los te laten.

Alles bij elkaar, kun je de eerste week van januari goed gebruiken om jezelf leeg te maken en bij te komen van de feestdagen, om daarna rustig vooruit te kijken naar je nieuwe jaar. Start dan nog vóór 14 januari met nieuwe dingen/het uitvoeren van je goede voornemens. De Volle Maan kun je gebruiken om datgene wat je niet ondersteunt of tegenwerkt bij je goede voornemens, los te laten.

Verder zijn de wintermaanden erg geschikt om in een rustig (winter)tempo klussen in huis te doen. Begin dan bij voorkeur met het opruimen van oude administratie of het opschonen van je mailbox, social media, je zolder of doe onderhoudsklussen.

Nu we over het energetisch laagste punt van het jaar, (midwinter) heen zijn, is het ook een goed moment om structureel meer te gaan bewegen, als je merkt dat je hier te weinig aandacht aan hebt besteed afgelopen maanden.

Duidelijkheid over je levensdoelen voor 2022

Als mens hebben we altijd een aantal levensdoelen die actief zijn gedurende een bepaalde periode in ons leven. Om te weten welke dat zijn, hoeven we alleen maar in ons hart te kijken. Datgene waar we het meest blij van worden, gecombineerd met onze talenten, leidt naar onze zielendoelen.

Als je hier meer duidelijkheid over wilt, kun je de volgende lichtwezens om hulp vragen:

. Je Beschermengelen

. Aartsengel Michaël kent jouw levensdoelen

. Aartsengel Metatron kan jou motiveren te doen wat past bij je levensdoelen

. Verlichte Meester Saint Germain kent het Goddelijke Plan

. Ga rustig zitten, maak je gedachten een poosje rustig en nodig dan de bovenstaande lichtwezens uit.

. Pak pen en papier erbij

. Vraag ze duidelijk onder je aandacht te brengen wat jouw belangrijkste levensdoelen zijn voor 2022 op het gebied van werk

. Schrijf de antwoorden die in je opkomen op papier

. Vraag eventueel om verduidelijking

. Vraag ze duidelijk onder je aandacht te brengen wat jouw belangrijkste levensdoelen zijn voor 2022 op het gebied van relaties

. Schrijf de antwoorden op en vraag eventueel om verduidelijking

. Vraag ze duidelijk onder je aandacht te brengen wat jouw belangrijkste levensdoelen zijn voor 2022 op het gebied van ontspanning/creativiteit

. Schrijf de antwoorden op en vraag eventueel om verduidelijking

. Vraag nu per onderwerp wat de eerste stap is die je mag zetten om dat levensdoel te leven

. Vraag A.E. Metatron je te motiveren hiervoor

. Dank de Lichtwezens voor hun hulpJe kunt ook een Aquarius Akasha Reading boeken om duidelijkheid te krijgen over je levensdoelen. Dan wordt de informatie hierover direct uit jouw persoonlijke levensboek voor je gechanneld.

Affirmatie

¨Ik maak van 2022 een prachtig jaar!¨


Actueel: politiek en bestuur

Zoals ik regelmatig schrijf, willen de Engelen en Verlichte Meesters ons graag ondersteunen bij alle aspecten van ons dagelijks leven. De Verlichte Meesters hebben zelf vele levens als mens gehad. Zij willen voortaan graag via deze nieuwe rubriek naar voren komen, om zo te verduidelijken hoe praktisch hun hulp kan zijn.

Op dit moment is de formatie van het nieuwe kabinet nog steeds erg actueel. Nu zijn er veel mensen die qua werk of in een privé hoedanigheid een bestuursfunctie hebben.

Pallas Athena, een griekse godin, houdt zich onder andere bezig met bestuur, wijsheid, waarheid, creativiteit en inspiratie. Zij staat ook bekend om haar efficiëntie. Je kunt haar voor al deze aspecten om hulp vragen, bij het vervullen van je bestuurlijke taken.

Gechanneld bericht van Saint Germain

¨Als mens kun je met periodes twijfelen over de zin van je leven. Dan vraag je je af wat je hier op aarde komt doen, waarvoor je er bent. Daarmee vraag je feitelijk naar de levensdoelen die op dat moment voor jou actief zijn.

Door deze vraag te stellen aan mij en de andere lichtwezens die zich hiermee bezig houden, zoals A.E. Michaël en A.E. Metatron, kun je snel duidelijkheid krijgen.

Deze duidelijkheid maakt dat je je dan weer zeker voelt, en begrijpt welke koers je komende tijd in je leven kunt uitzetten. Dat brengt rust en stevigheid.¨

En tot zover het eerste Engelenlicht Nieuws van 2022! Maak voor jezelf een mooie start van het jaar en tot de volgende nieuwsbrief (16 februari).

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl