Engelenlicht Nieuws

13-11-2020

Lieve lezer, mooi mens,

Er is al een ruime tijd voorbij sinds het vorige Engelenlicht Nieuws er was, en we zijn al aanbeland in november, de donkere tijd van het jaar. De dagen zijn kort en de avonden langer en langer, tot we straks Midwinter (21/22 december) bereiken. Deze korte dagen doen merkbaar wat met onze energie en vaak ook onze weerstand.

Wellicht voel je zelf, net als ik dat je meer behoefte hebt aan rust en thuis zijn, of langer wilt slapen. Op zich sluit dat mooi aan bij een aantal beperkende maatregelen als gevolg van de Corona. De oproep om zoveel mogelijk thuis te werken, alleen als het echt nodig is te reizen en drukte te vermijden, sluit aan bij onze natuurlijke behoefte in deze tijd om ons terug te trekken in ons eigen huis en in onszelf.

Dit is een goede tijd om rustig terug te kijken op afgelopen jaar, en om te mediteren en te ontspannen.


Over de praktijk

Al vrij aan het begin van de Corona pandemie, werden fysieke contacten afgeraden, en werd afstand houden van elkaar een gegeven. Voor mij als healer en medium, betekende dit dat ik zorgvuldig af ging wegen hoe ik mijn consulten wilde geven. Ik vond het getuigen van wijsheid om online sessies aan te gaan bieden.

Omdat ik daar geen ervaring mee had, ben ik opnieuw een aantal cursussen (ditmaal online) gaan volgen en gaan assisteren bij het online lesgeven. Ik moet zeggen dat deze sessies zo mooi en krachtig zijn, dat ik uit voorzorg voor onze wederzijdse gezondheid en welzijn, voorlopig alleen online (via life sessies) werk.

Daarnaast heb ik ook de trainers cursus gevolgd van de Aquarius Angels® Healing. Vanaf volgend jaar ga ik lesgeven hierin. Ik ben zelf erg fan van de Aquarius Angels® Healing en het samenwerken met de Aquarius Angels® en hun lichte en krachtige energie. Verderop leg ik wat meer uit over deze manier van healen.  


Loop meditatie

Lopen in de natuur helpt ons te ontspannen, en is goed voor onze gezondheid. Tijdens een wandeling is het wel belangrijk dat we ook echt ons lichaam voelen en onze omgeving opmerken. Je kunt daarom de volgende meditatie aan het begin van je wandeling proberen.

Voordat je gaat lopen:

. Breng je aandacht naar je voeten. Hoe voelen ze? Hoe voelen de schoenen om je voeten? Zijn je voeten warm of koud? Zitten ze een beetje ingeperkt of hebben ze genoeg ruimte?

. Breng je aandacht naar de grond waar je op staat. Hoe voelt de ondergrond? Zijn je zolen wat dunner, dan kun je de ondergrond wat beter voelen. Is de grond hard of zacht? Effen of bobbelig? Koud of warm? Anders?

. Voel hoe de energie van de aarde via je voeten je lichaam instroomt.

. Breng je aandacht naar je omgeving en ga wandelen. Geniet ervan!

Let op: Meditaties zijn ongeschikt om te doen in situaties en omstandigheden die je concentratie vereisen, zoals deelname aan het verkeer en het bedienen van machines! Ga zorgvuldig om met jezelf en met meditaties zodat het je gezondheid en welzijn ten goede komt.


Uitgelicht: Aquarius Angels® Healing

De Aquarius Angels® zijn de helende engelen die samen met Aartsengel Raphael ons helpen om ons af te stemmen op de energie van het (astrologische) Aquarius tijdperk. Zij helpen ons te begrijpen en ervan bewust te blijven dat we altijd verbonden zijn met De Bron/Spirit, en daarmee met de oneindige overvloed van wijsheid, heling liefde en perfectie.

Als mens maken we van alles mee, en kunnen we ons afgescheiden voelen van De Bron. Ook maken we regelmatig keuzes, die verstandig lijken maar niet matchen met onze hartenwensen en de wijsheid van ons hart. Dan gaan we stress ervaren.

Zodra we negatieve gedachten hebben, negatieve gevoelens of ongezond gaan leven, verlagen we onze trilling en ervaren we klachten. De Aquarius Angels® Healing brengt jou als mens in je trilling zoals oorspronkelijk bedoeld in De Bron, en waarmee je in dit leven kwam. Hierdoor kan je klacht weer oplossen.

Actie: in november en december ontvang je € 7,50 korting op een Aquarius Angels® Healing

Affirmatie

"Ik ben verbonden met De Bron. Ik ben verbonden met de oneindige liefde, wijsheid, zuiverheid, kracht, compassie, heling en overvloed van De Bron."

Door dagelijks deze affirmatie hardop te zeggen help je je eigen trilling hoog te houden.


Gechannelde boodschap van Lakshmi

"Jullie welvaart staat onder druk als gevolg van de Corona 'crisis'. Toch is het belangrijk je te realiseren dat welzijn uit meer bestaat dan het niveau van je persoonlijke en landelijke welvaart. Ware overvloed betekent dat je alles in je hebt en van het universum aangereikt krijgt om je zielendoelen te leven.

Door spiritueel te leven, je verbonden te weten met De Bron, kun je deze overvloed je leven in laten stromen. Wanneer je (tijdelijk) minder inkomen hebt, geen werk (meer) hebt, of met hetzelfde inkomen minder kunt kopen of doen, vertrouw er dan op dat je hiermee ruimte krijgt om tijd en energie te besteden aan andere zielendoelen.

Ook is het mogelijk dat je hiermee (Corona maatregelen) ruimte krijgt om je werk op een andere wijze te gaan doen, of om juist ander werk te gaan doen dat nu beter bij je past. Als je het gevoel hebt dat je overvloed stagneert, vraag mij dan gerust om hulp en houd vertrouwen in jezelf en het universum."

Lakshmi is een Godin uit het Hindoeïsme, Boeddisme en Jaïnisme. Zij kan je o.a. helpen bij onderwerpen als overvloed, aanhoudend geluk, eten en dingen die je nodig hebt in je huishouden. (Uit: Virtue, Doreen, Archangels and Ascended Masters, A Guide to Working with Divinities and Deities, Hay House, 2003) 

Ik hoop dat je jezelf rust gunt en geniet van de lange avonden.

In liefde,

Esmee van Haaften

Je bent welkom om te reageren op deze nieuwsbrief door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl.