Augustus

01-08-2021

Lieve lezers,

Augustus is de maand waarin we mogen relaxen, oogsten en terugkijken op het afgelopen jaar. Tevens mogen we in deze zomermaand nog gebruik maken van de manifestatiekracht van de zon.

Je voelt wellicht hoe je lekker wilt ontspannen, en tegelijk nog dingen wilt bereiken. Door een goede structuur aan te brengen in je dag en je werkzaamheden, en gefocust te blijven op je plannen, kan dat prima.*

Verder kun je deze maand merken dat je gevoelens hebt die je niet loslaten, waardoor je erover blijft piekeren. Het werkt het beste als je deze gevoelens erkent, en vervolgens bedenkt welke actie je erop kunt ondernemen.*

Mocht je daar zelf niet helemaal uit komen, denk dan eens aan een Aquarius Akasha Reading, waarin je adviezen van de Engelen en overige Lichtwezens kunt krijgen uit jouw levensboek.

*Gebaseerd op informatie uit de Spirituele Jaargids van Annelies Hoornik

Wat de Engelen je willen zeggen over deze maand

Aartsengel Gabriël:

"De zomermaanden zijn van oudsher de periode waarin jullie lekker naar buiten kunnen, gaan reizen en elkaar kunnen opzoeken. Thema hierin is verbinding; verbinding met jezelf door te ontspannen en terug te kijken op je afgelopen jaar.

Maar ook verbinding met de aarde, met de wereld buiten je huis of werkplek. En vooral ook de verbinding met elkaar, door elkaar op te zoeken en leuke activiteiten samen te doen.

Afgelopen jaar is een periode waarin er veel polarisatie heeft plaatsgevonden. Ook nu speelt dat mechanisme nog in jullie samenleving. Wij Engelen willen jullie vragen om je focus te verschuiven naar hetgeen jullie bindt als mens.

Het is begrijpelijk, zeker ook nu, dat er gedacht wordt in termen als pro- en tegen vaccinatie. Maar de gemeenschappelijke deler hierin is dat jullie allemaal mensen zijn met een eigen visie op ziekte en gezondheid.

Aartsengel Raguel helpt je graag, als je merkt dat de harmonie in een samenzijn in het geding is. Dus vraag hem gerust om hulp." 


Workshop Aquarius Angels® Healing

Van 22 t/m 24 oktober kun je deel nemen aan de workshop Aquarius Angels® Healing. Ik kijk er samen met de Aquarius Angels® al helemaal naar uit om je daarbij te ontmoeten!

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je deze liefdevolle manier van healen kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen. Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat en ben je ook bevoegd om de Aquarius Angels® Healing als professional aan te bieden in een eigen praktijk.

Het mooie van deze cursus is dat je leert om de wereld en alles wat je meemaakt vanuit liefde te bezien. Je leert hoe je zelf je trilling hoog kunt houden, keuzes kunt maken vanuit liefde en lichter kunt leven. Hiermee breng je jezelf in de energie van het Nieuwe Gouden Tijdperk.

De energie waarmee we werken heeft een hoge trilling en zorgt ervoor dat de ziel opnieuw beseft dat ze verbonden is met de Bron. Doordat de ziel zich weer bewust is van deze verbinding met de Bron beseft ze weer dat je precies bent zoals de bedoeling is. Zo kun jij dan je klachten weer loslaten.

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus meld je op tijd aan als je erbij wilt zijn via workshop Aquarius Angels® HealingGratis zoom lezing Workshop Aquarius Angels® Healing

Op 3 september a.s. van 20.00 -21.00 u geef ik een interactieve Zoom lezing over deze prachtige workshop waarin je alvast de energie kunt voelen waarmee de Aquarius Angels® werken. Ook heb je dan gelegenheid om vragen te stellen over de cursus en deze manier van healen.

Wil je hierbij zijn dan, dan kun je mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl o.v.v. aanmelding lezing Aquarius Angels® Healing

Quote

"Liefde opent je ogen voor de ware schoonheid van de ander."

(Esmee van Haaften)


Agenda

9 t/m 30 augustus Zomervakantie; praktijk gesloten

3 september Gratis zoom lezing Workshop Aquarius Angels® Healing

22 t/m 24 oktober Workshop Aquarius Angels® Healing

Gechannelde boodschap van Quan Yin

Quan Yin is een Aziatische Godin van o.a. vriendelijkheid, zachtheid, vrouwelijke energie, compassie, liefde en spirituele verlichting.

" In deze maand van zonneschijn en elkaar ontmoeten, is het belangrijk in Liefde te Zijn met elkaar. Oefen jezelf in elkaar ontmoeten in liefde, compassie en wederzijds begrip voor elkaar.

Vergeef elkaar als je voelt dat jullie afgelopen jaar (meer) verwijderd zijn geraakt van elkaar. Beweeg naar elkaar toe met gratie en zachtheid."En tot zover het Engelenlicht Nieuws van augustus. Ik wens je een liefdevolle, ontspannen maand toe in verbinding.

Esmee van Haaften