April

02-04-2021

Lieve lezer,

Toen ik deze week begon met schrijven, lieten de Lichtwezens nogal nadrukkelijk van zich horen. Engelen, Verlichte Meesters, en ditmaal ook de Draken en Eenhoorns, brachten gezamenlijk de inhoud voor deze nieuwsbrief.

Op zich best logisch, aangezien deze Lichtwezens zich allemaal ongeveer op dezelfde hoge frequentie in de Bron bevinden. Zij werken ook samen. En zelf werk ik ook al een tijd dagelijks samen met de Draken en regelmatig met de Eenhoorns.

Zij gaven twee belangrijke thema's voor deze maand. Het eerste is spelen, lachen, luchtigheid en het begin van de lente. Het andere thema is Pasen, Jezus en de connectie met Het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Spelen en plezier maken

Het is lente! Tijd om te genieten van zonnestralen, te spelen en plezier te hebben. Zo kunnen we ons vullen met nieuwe en meer energie en maken we ons leven lichter. April begint traditiegetrouw met een dag vol grappen, luchtigheid en elkaar heerlijk dollen.

Als we lachen en ons gelukkig voelen, hebben we vanzelf al een hoge trilling. Ons hart staat dan open om liefde te ontvangen en te geven. Door te spelen, lachen, dansen en plezier te maken voelen we ons letterlijk lichter. We bewegen dan op een natuurlijke manier mee op de stroom van het leven.

Engelen hebben echt heerlijke humor, wat één van de redenen is dat ik zo graag met ze werk. Ik hoor en zie ze regelmatig lachen en dansen. Er zijn ook Verlichte Meesters die je aanmoedigen of ondersteunen in het ervaren van blijdschap en spelen, zoals:

De Godin Isis

Maitreya (Happy Buddha)

Saint John of God

Je kunt de Engelen of deze Verlichte Meesters vragen je te helpen blijdschap in je leven te ervaren. Of je kunt ze vragen onder je aandacht te brengen hoe jij je kunt ontspannen, spelen en lachen.

Draken zijn ook Lichtwezens, en het zijn oerkrachten. Zij hebben meer power dan Engelen en kunnen ons bijvoorbeeld helpen in situaties waar de trilling heel laag is. Dus als er bijvoorbeeld veel angst of frustratie is. Als wij ze om hulp vragen, kunnen zij deze lagere energieën voor ons opruimen.

Zij kunnen ook helpen met het energetisch schoonmaken van de Aarde, omdat zij hun energie in de Aarde kunnen brengen (als wij ze daarom vragen). En zij kunnen schone energie in jouw aura, een situatie of de Aarde brengen.

Net als de Aartsengelen, hebben Draken hun eigen taken en kwaliteiten.

Vuurdraken kunnen met hun etherische vuur lagere energieën voor je wegbranden.

De Luchtdraak helpt je graag om luchtigheid in je leven of in een situatie te brengen.

Aartsengel Fhelyai's Zonneschijn Gele Draken hebben een hele fijne energie van blijdschap en liefde voor dieren. Je kunt ze vragen om hun energie in jouw aura te brengen.

De Regenboog Draak kun je vragen om je aura te vullen met de kleuren van de regenboog. Dat brengt echt een hele mooie energie van je geliefd voelen en blijdschap bij je.

Affirmatie

Denk aan het gevoel van warme zonnestralen op je gezicht en lichaam. Voel hoe het stralende zonlicht je lichaam helemaal vult met warmte en blijdschap en zeg dan:

" Het licht van de zon schijnt in mij en straalt naar buiten."

Door dagelijks deze affirmatie hardop te zeggen help je je eigen trilling hoog te houden.

Jezus & Maria Magdalena en Het Nieuwe Gouden Tijdperk

Jezus is één van de Verlichte Meesters.Volgens de verhalen, stierf hij en stond anderhalve dag later weer op uit de dood. Op Goede Vrijdag wordt zijn sterven herdacht (en gevierd) en met Pasen dat hij weer tot leven kwam.

Jezus was een spiritueel zeer ontwikkelde man, die het Christus Licht ontving toen hij gedoopt werd. Dit gouden licht is een prachtige energie in het Universum dat bestaat uit onvoorwaardelijke Liefde. Het is het pure licht uit De Bron en bevat de energie van liefde, wijsheid, heling, bescherming en verlichting.

Het gouden Christus Licht opent ons hart om vrij van oordelen om te gaan met elkaar. Zo kunnen we leven in liefde, harmonie en vrede met onszelf, elkaar en de wereld waar we deel van uitmaken.

Jezus was tijdens zijn menselijke leven een kanaal waardoor dit Christus Licht in onze wereld kon komen. Gevuld met dit licht, leerde hij de mensen wat pure liefde voor mensen, dieren en voor elkaar als liefdespartner inhoudt.

Hij leerde de mensen ook de zwakkeren te beschermen en voor elkaar te zorgen. Net zoals hij ze leerde over vrijgevigheid, barmhartigheid, compassie, healing en vergeving. Bovendien leerde hij mensen dat ze het goddelijke in zichzelf moesten zoeken. Iedereen heeft namenlijk zijn eigen unieke verbinding met het goddelijke/De Bron.


Maria Magdalena, was een prinses die diende als priesteres in de tempel van Isis. Ook zij was spiritueel zeer ontwikkeld. Jezus en Maria Magdalena waren in spiritueel opzicht elkaars wederhelft en vulden elkaar prachtig aan. Ze waren als mens getrouwd met elkaar, en na zijn dood bracht Maria Magdalena de leringen van Jezus verder de wereld in. Ook zijn discipelen deden dat. Op die manier kwam de spirit -de essentie- van zijn werk en het Christus Licht opnieuw tot leven en blijft deze voortbestaan.

In eerdere nieuwsbrieven sprak ik al over Het Nieuwe Gouden Tijdperk waar we als mensheid naar op weg zijn. Onze aura's zullen in de toekomst goudkleurig zijn. En we zullen dan leven in eenheid-verbinding met alles dat er is, was en zal zijn. Zo zullen we dan leven vanuit pure Liefde, en het licht dat Jezus al in deze wereld bracht.

De Eenhoorns hebben hele zuivere Liefde in zich. Zelf neem ik hun energie waar als een pure eenheid, alsof er maar één is. Dit komt door hun hoge eenheidsbewustzijn. Als je je wilt verbinden met pure zuiverheid, Liefde en éénheidsbewustzijn, kun je de Eenhoorns om hulp vragen.

Earth Day

Op 22 april is het Earth Day, Wereld Aarde Dag. Deze dag moedigt ons aan om na te denken over ons gedrag als consument en welke impact ons gedrag heeft op de aarde en het klimaat. Met als uiteindelijke doel natuurlijk dat we onze prachtige planeet behouden.

Als consumenten vormen wij vanuit economisch perspectief de vraag van de markt. Bedrijven, producenten en aanbieders van diensten, vormen het aanbod op de markt. Ik merk dat veel mensen nog steeds denken dat de aanbieders (lees grote vervuilende bedrijven of industrieën) bepalen wat er op de markt gebeurt.

De realiteit is echter, dat als wij als consument op grote schaal weigeren om ons geld uit te geven aan bijvoorbeeld vlees uit de bio-industrie, of veel meer vegetarisch gaan eten, wij voor een veranderde vraag zorgen. De mensen die geld willen verdienen, de aanbieders, zullen dan wel mee moeten veranderen.

Of we geven aan bij de bakker dat we geen voorverpakt brood willen. Dan nemen we onze eigen herwasbare broodzak mee, en vragen we ter plekke of het brood vers gesneden en in onze zak gedaan kan worden.

Dit zijn voorbeelden van veranderingen, die wij met elkaar kunnen creëren. Dus geniet van de kracht die jij hebt om jouw bijdrage te leveren en Moeder Aarde te behouden. En doe het vanuit liefde.


Gechannelde boodschap van Jezus

"Liefde is de grootste creatieve kracht in het Universum. Als mens draag je deze liefde in je. Het is jouw uitdaging als mens om in contact te zijn met deze liefde, met jouw goddelijke vonk en van hieruit te leven.

Leven en dood zijn een oneindige cyclus waarin je ziel steeds mag zijn in wisselende gedaantes. De liefde die in de ziel besloten ligt, is er altijd, in welke gedaante je ziel zich ook bevind. Of je nu een spirit bent in Het Licht, of wanneer je als mens bent geïncarneerd."


En tot zover het Engelenlicht Nieuws van april.

Je bent van harte welkom om te reageren op de inhoud van deze nieuwsbrief, door te mailen naar engelenlicht@kpnmail.nl

Ik wens je een zonnige, vrolijke maand en fijne Paasdagen.

In liefde,

Esmee van Haaften