Readingen

Inzichten en adviezen om stevig en ontspannen in je leven te staan

Readingen

Tijdens een reading channel ik een boodschap voor je van de engelen of andere wezens die in Het Licht zijn. Alle gechannelde boodschappen zijn liefdevol en opbouwend van karakter en bedoeld om je stevig en ontspannen in je leven te laten staan. 

Hieronder volgt een korte uitleg over de readingen. Als je meer wilt lezen over een bepaalde reading, kun je op de (titel-)link klikken om op de betreffende pagina te komen.


Engelen Kaart Reading

Als mens maak je van alles mee in je leven. Op bepaalde momenten kun je behoefte hebben aan overleg met iemand die met je meedenkt of je perspectief verruimt. Engelen hebben een zicht op jouw leven en op alles wat je meemaakt, dat breder is dan het menselijk perspectief. 

Met een Engelen Kaart Reading kun je inzicht krijgen over hoe een bepaalde situatie is ontstaan, of hoe een situatie in elkaar zit, en wat je hiermee het beste kunt doen. De adviezen van de engelen zijn precies afgestemd op jouw mogelijkheden en op wat voor jou op dat moment belangrijk is om te weten, en worden visueel ondersteund met engelenkaarten.


Medium Reading

Als onze dierbaren overlijden, kunnen we nog gewoon met ze communiceren, door in gedachten of hardop met ze te praten. Hun antwoorden komen dan als gedachten of dromen weer bij ons terug. Maar als mens kunnen we onzeker zijn over deze gedachten of dromen. Ook kan het zijn dat we iets over het hoofd zien, dat ons juist kan helpen het rouwproces goed door te komen of af te ronden. 

Bij een Medium Reading kun je vragen stellen een een dierbare overledene of meer algemeen vragen welke boodschap de overledene heeft voor jou. Ik maak voor jou contact met je dierbare overledene en geef de boodschap van deze dierbare overledene aan jou door. De engelen zijn  bij ons tijdens de Medium Reading, en zorgen ervoor dat er alleen antwoorden vanuit Het Licht naar ons doorkomen.


Aquarius Akasha Reading

In de Aquarius Akasha Reading kun je antwoorden krijgen uit jouw persoonlijke levensboek waarin alle kennis over jou en over jouw huidige leven, je voorgaande levens, de tijd tussen levens in dat je in Het Licht bent en je toekomstmogelijkheden staan opgetekend.  

De Aquarius Angels delen tijdens deze reading hun spirituele liefde met je, met de antwoorden die ze geven. Deze antwoorden komen op spiritueel en zieleniveau bij je binnen, waardoor er al gelijk een vorm van heling plaats vindt bij je. 

De Aquarius Akasha Reading is erg geschikt om antwoorden en zicht te krijgen op bijvoorbeeld levensvragen, karmische vragen, terugkerende patronen in je leven, relaties en bij het maken van keuzes.