Readingen

Inzichten en adviezen om stevig en ontspannen in je leven te staan

Readingen

Tijdens een reading ontvang je een gechannelde boodschap van de Engelen als antwoord op een vraag die je hebt. Bij een mediumreading ontvang je een bericht van je dierbare overledene, en zijn de Engelen bij ons.  Al deze berichten zijn liefdevol en opbouwend van karakter en bedoeld om je stevig en ontspannen in je leven te laten staan. 

Hieronder volgt een korte uitleg over de readingen. Als je op de titel-link klikt, kom je per reading op een pagina met meer uitleg erover.


Engelen Kaart Reading

Als mens maak je van alles mee in je leven. Op bepaalde momenten kun je behoefte hebben aan overleg met iemand die met je meedenkt of je perspectief verruimt. Engelen hebben een zicht op jouw leven, jouw mogelijkheden en op alles wat je meemaakt, dat breder is dan het menselijk perspectief. En ze kijken mee zonder oordeel over jou, vanuit hun onvoorwaardelijke liefde voor je.

Met een Engelen Kaart Reading kun je inzicht krijgen in hoe een bepaalde situatie is ontstaan, of hoe een situatie in elkaar zit, en wat je het beste kunt doen. De adviezen van de Engelen zijn precies afgestemd op jouw mogelijkheden en op wat voor jou op dat moment belangrijk is om te weten. De liefdevolle engelenkaarten ondersteunen visueel deze boodschap, en geven je extra inzichten doordat ze bijvoorbeeld verbanden laten zien.


Medium Reading

Als je dierbaren je overlijden, kun je nog gewoon met ze communiceren, door in gedachten of hardop met ze te praten. Zij antwoorden jou, en dat ervaar je vaak als een gedachte. Of ze komen in je dromen bij je langs. Toch kun je hier onzeker over zijn, en denken dat je dit zelf verzint.  

Bij een Medium Reading kun je vragen stellen aan een dierbare overledene of meer algemeen vragen welke boodschap de overledene heeft voor jou. Met behulp van mooie medium kaarten, channel ik dit liefdevolle bericht voor jou. De Engelen zijn bij ons tijdens de Medium Reading, en zorgen ervoor dat er alleen antwoorden vanuit Het Licht naar ons doorkomen.


Aquarius Akasha Reading

In de Aquarius Akasha Reading kun je antwoorden krijgen uit jouw persoonlijke levensboek waarin alle kennis over jou en over jouw huidige leven, je voorgaande levens, de tijd tussen levens in dat je in Het Licht bent en je toekomstmogelijkheden staan opgetekend.  

De Aquarius Akasha Reading is erg geschikt om antwoorden en zicht te krijgen op bijvoorbeeld levensvragen, karmische vragen, terugkerende patronen in je leven, relaties en bij het maken van keuzes. De liefde waarmee de Aquarius AngelsĀ® deze antwoorden geven, zijn gelijk al helend voor je ziel.