Medium Reading

Liefdevolle berichten van overleden dierbaren 

Medium Reading

Als er een dierbare persoon van je overlijdt, kun je daar nog gewoon mee communiceren, door in gedachten of hardop met deze persoon te praten. Toch kun je onzeker zijn over de gedachten (of dromen) waarin je dierbare overledene jou antwoordt. Of je zit in een rouwproces, en voelt dat je het moeilijk vindt om dit goed door te komen of af te sluiten. Dan kan een Medium Reading je hierbij helpen.

De boodschappen van je dierbaren vanuit Het Licht zijn altijd liefdevol en kunnen erg helend zijn. Ze kunnen je ondersteunen in je leven of je helpen om het verlies van die dierbare te verwerken. Bij een Medium Reading gebruik ik mediumship cards, die met hun mooie afbeeldingen de boodschap ondersteunen. 

Hoewel je aan kunt geven van welke dierbare overledene je een boodschap wilt ontvangen, kiest deze persoon in Het Licht zelf of hij/zij op de uitnodiging ingaat. Overleden dierbaren hebben in Het Licht namelijk hun eigen bezigheden. Daardoor kan het zijn, dat er iemand anders vanuit Het Licht een mooi bericht voor jou doorgeeft.

Vanaf zes weken na het overlijden van een dierbare overledene kan ik deze dierbare uitnodigen om bij de Medium Reading aanwezig te zijn.