Medium Reading

Liefdevolle berichten van overleden dierbaren 

Medium Reading

Als onze dierbaren overlijden, kunnen we nog gewoon met ze communiceren, door in gedachten of hardop met ze te praten. Hun antwoorden komen dan als gedachten of dromen weer bij ons terug. Maar als mens kunnen we onzeker zijn over deze gedachten of dromen. Ook kan het zijn dat we iets over het hoofd zien, dat ons juist kan helpen het rouwproces goed door te komen. 

Bij een Medium Reading kun je vragen stellen aan een dierbare overledene of meer algemeen vragen welke boodschap de overledene heeft voor jou. Ik maak voor jou contact met je dierbare overledene en geef de boodschap aan jou door. De engelen zijn bij ons tijdens de Medium Reading, en zorgen ervoor dat er alleen antwoorden vanuit Het Licht naar ons doorkomen.

Deze boodschappen zijn altijd liefdevol en kunnen erg helend zijn. Ze kunnen je ondersteunen in je leven of je helpen om het verlies van die dierbare te verwerken. Bij een Medium Reading gebruik ik mediumship cards, die met hun mooie afbeeldingen de boodschap ondersteunen. 

Hoewel ik voor jou een specifieke dierbare overledene kan uitnodigen, bepaalt deze persoon in Het Licht zelf of op de uitnodiging wordt ingegaan, of dat er iemand anders uit Het Licht een bericht voor jou doorgeeft. Overleden dierbaren hebben in Het Licht namelijk hun eigen bezigheden.

Vanaf zes weken na het overlijden van een dierbare overledene kan ik deze dierbare uitnodigen om bij de Medium Reading aanwezig te zijn.