Mooie gedachten en een gezellig thuis met hulp van Aartsengel Jophiël

06-11-2019

Het is volop herfst, mijn favoriete seizoen. De regen tikt zachtjes tegen mijn ramen en brengt me tot rust, terwijl ik geniet van een kop thee en kaarslicht in de knusse warmte van mijn huisje. Nu de dagen weer kouder zijn en de avonden langer, maak ik mijn woning met hernieuwd enthousiasme mooi en gezellig. De inspiratie hiervoor is duidelijk afkomstig van Aartsengel Jophiël.

Afgelopen maanden heb ik haar af en toe om hulp gevraagd, als ik merkte dat ik op een negatieve manier ergens over na bleef denken. Nu zijn zulke gedachten erg menselijk, maar niet bepaald handig als je je lekker wilt voelen. Bovendien lossen ze doorgaans weinig op. Mocht ik er een keer in blijven hangen, dan vraag ik haar als volgt om hulp.

"Aartsengel Jophiël, breng mij alsjeblieft mooie, blije gedachten". Werkt heel goed. Mijn gedachten worden positief en ik zie de schoonheid van de situatie in. Bijkomend effect is dan gelijk dat ze er met haar energie voor zorgt dat ik mijn huis weer mooi ga maken en creatief wordt. Zij is namelijk de aartsengel van schoonheid, feng shui en helpt ook kunstenaars.

Het resultaat hiervan is dat mijn huisje nu is ingericht in herfstsfeer met vondsten uit de natuur en kleuren die passen bij dit jaargetijde. Verder staan mijn tuindeuren weer strak in de verf, is de zolder geordend, zijn de kasten  opgeruimd en in de gang hangen eindelijk de nieuwe lijstjes aan de muur. De stof om mijn kruk opnieuw te bekleden is er en ga zo maar door.  

Door aandacht aan je huis te besteden, te zorgen dat het opgeruimd en schoon is, zorg je voor een goede energie in je huis, wat doorwerkt op je gevoel en gezondheid. Als je Aartsengel Jophiël om hulp vraagt, kan het zijn dat je opeens spullen wilt verplaatsen, schoon wilt gaan maken, wilt gaan klussen, spullen voor je huis wilt kopen of creatief/kunstzinnig bezig wilt zijn. 

Volg je ingevingen gerust, want het is afgestemd op wat goed is voor jou. Blijf wel je gezonde verstand gebruiken en doe pas uitgaven als je er geld voor heb. En doe alleen klussen zelf die je verantwoord kunt uitvoeren. Het zou toch jammer zijn als je opeens met een slijptol de buizen van je verwarmingssysteem door staat te slijpen, terwijl je geen benul hebt van het aanleggen van een nieuw systeem. 

Als je weet wat je nodig hebt voor je huis, maar je hebt er nog geen geld voor of je hebt ergens hulp bij nodig, vraag de engelen dan je te brengen wat je wilt. Laat daarna aan ze over op welke manier of door wie die hulp wordt geboden. Vertrouw er gewoon op dat je wens wordt vervuld.

Zo had ik een nieuw servies nodig. Ik kreeg de ingeving om in een bepaalde winkel te kijken welk servies ik wilde en zag er één waar ik blij van werd, maar moest nog wachten met het kopen ervan omdat het financieel niet uitkwam. Kort daarna kreeg ik precies dat servies cadeau. 

Mocht je extra gevoelig zijn voor sombere gedachten of sombere gevoelens in de herfst en winter, weet dan dat Aartsengel Jophiël klaar staat om je te helpen mooie gedachten te brengen. Zo kun je de schoonheid van dit jaargetijde zien en door haar geïnspireerd worden te doen waar jij blij van wordt. Dus vraag haar om hulp en geniet, ook in de donkere tijd van het jaar. 

Intussen ga ik rustig door met het opknappen van mijn huisje en verder met schrijven.