Balans in je leven met St. Germain

27-02-2020

Wat een start van dit jaar zeg! Bracht de energie van januari vol in ons bewustzijn wat er in ons leven nog mag helen, die van februari zette ons aan tot actie, manifestatie. Nu ben ik van nature al een workaholic, dus qua werk was ik nu helemaal niet meer te stuiten. Gewoon 's morgens, 's middags en 's avonds ermee bezig, en met veel pijn en moeite dan stoppen en gaan slapen. 

Alleen jammer dat je energie in de winter nog lang niet voldoende op peil is om al zo actief te zijn. Mijn persoonlijke resultaat was dan ook een verkoudheid die maar aan bleef slepen, terwijl ik toch zelden verkouden ben. En ik begon een weerstand te voelen om te werken, omdat ik alleen maar steeds meer werk zag. Een wake-up call dus om gas terug te nemen en mijn balans te hervinden.

Van lieverlee besloot ik daarom afgelopen week maar voorjaarsvakantie te houden en mijn lichaam wat meer rust te gunnen. Tergend vind ik dat, vakantie houden. Zolang ik van huis ben, lukt me dat nog wel. Thuis rustig aan doen heb ik nog steeds weinig talent voor. 

Evengoed voelde ik me na een paar dagen al opknappen en ontspannen. Mijn verkoudheid trok eindelijk weg en sinds tijden deed ik weer leuke dingen die puur voor mijn ontspanning waren. Bonus was ook nog dat er een stroom van inspiratie kwam voor komende periode. Mooie inzichten en ideeën voor mijn werk, maar ook voor hoe ik structureel meer kan ontspannen en beter voor mezelf kan zorgen.

Dagelijks vraag ik tijdens mijn ochtendmeditatie aan St. Germain me te helpen een balans te bewaren tussen inspanning en ontspanning, en tussen het leven van mijn zielendoelen en het bezig zijn met mijn dagelijkse beslommeringen. St. Germain is een Verlichte Meester, iemand die al vaak op aarde heeft geleefd en zoveel van zijn eigen karma heeft opgelost dat hij Verlicht is geworden en ons nu vanuit De Bron helpt.

St. Germain en de engelen lieten me al tijden weten dat ik het rustiger aan moet doen. Daar had ik echter helemaal geen zin in, dus legde ik dat advies steeds naast me neer. Lang leve de vrije wil...

Inmiddels luister ik beter naar zijn adviezen die als gedachten en ingevingen bij me binnenkomen. Zelfs als dat betekent dat ik opeens mijn plannen moet omgooien. Zo zou ik vorige week naar een spirituele beurs gaan, en in mijn enthousiasme rende ik bijna de deur uit zonder meditatie. Ik kon me nog net inhouden, deed mijn ochtendmeditatie en vroeg St. Germain weer op dezelfde wijze om hulp als ik hierboven schreef. 

Opeens voelde ik een stevige weerstand om nog naar de beurs te gaan. In plaats daarvan reed ik met mijn auto naar de wasstraat. En man, wat geniet ik weer van die schone, glimmende auto! Serieus, van dat soort simpele dingen kan ik weken gelukkig zijn. 

Inmiddels heb ik eindelijk een gewoonte doorbroken om iedere dag ook 's avonds nog aan het werk te zijn. De meeste avonden ontspan ik gewoon door creatieve dingen te doen of eens op de bank te relaxen met de televisie aan.

Als jij ook voelt dat je (meer) balans in je leven wilt brengen of bewaren, weet dan dat St. Germain je hierbij zeer behulpzaam kan zijn. Je hoeft hem er slechts om te vragen en de ingevingen die je krijgt serieus te nemen. 

En heel belangrijk: geniet van wat je hiermee in je leven brengt of behoudt! Dan verheug ik me intussen op de yogales van komende week.