Innerlijk Kind Heling
Ervaringen uit je kindertijd helen

Innerlijk Kind Heling

Als kind krijg je allerlei ervaringen die je soms als volwassene nog in de weg kunnen zitten in je huidige leven. Als volwassene besef je dan mentaal dat de ervaring die je je herinnert niet meer van toepassing is in je huidige leven. Tegelijkertijd roept een gelijksoortige situatie nog de gevoelens, gedachten (en soms lichamelijke sensaties) op uit je kindertijd en kost je daarmee veel energie of weerhoudt je ervan die soortgelijke situatie aan te gaan.

Een Innerlijk Kind Heling kan je helpen die ervaring te verwerken en te helen zodat je in een toekomstige soortgelijke situatie vanuit je volwassen zelf in de ervaring kunt stappen, vrij van oude emoties en beperkende gedachten.

Via een geleide meditatie neem ik je mee naar verschillende delen van jezelf: je Innerlijk Kind, je Mentale Zelf en je Hoger zelf. Tijdens de heling begeleid ik je terug naar een ervaring uit je kindertijd, om deze stap voor stap te kunnen laten helen, zodat je (de negatieve beleving van) de ervaring los kunt laten.