Healingen
Engergetische behandelingen die je helpen gezonder en gelukkiger te leven

Healingen

Hieronder vind je een korte uitleg over de energetische healingen die ik samen met de engelen geef. Bij deze healingen geef ik de helende energie van de engelen (en eventuele aanvullende informatie) door aan jou. Daarnaast bied ik ook een Innerlijk Kind Heling aan die werkt met geleide meditatie. 

Vind je het fijn om een uitgebreide uitleg te lezen, dan kun je per healing op de betreffende (titel-)link klikken. Alle sessies zijn op hun eigen manier erg krachtig, liefdevol en helend. Intuïtief voel je zelf meestal aan welke energie en manier van heling je nodig hebt. Mocht je er toch over twijfelen of meer over willen weten, neem dan gerust contact met me op.


Engelen Healing

Een Engelen Healing is een energetische healing waarbij een klacht wordt behandeld doordat ik de Aartsengelen vraag energetische blokkades en negatieve energie-ophopingen uit je lichaam weg te halen en je lichaam te vullen met zuivere, helende energie. 


Aquarius Angels® Healing

Ik vraag de Aquarius Angels® met hun lichtere energie je lichaam in de oorspronkelijke trilling terug te brengen, zoals het bedoeld was in de Bron, zodat je klacht wordt geheeld. Bij deze healing raak ik je op een aantal punten op je lichaam kort aan, wat ik je aan het begin van de sessie rustig uitleg en voordoe. Aan het eind van de sessie ontvang je een Lastral. Dit is de energetische nazorg, die jou de tijd geeft om de healing door te laten werken in je lichaam en aura.


Aquarius Akasha Reading en Healing

In de Akasha, een soort energetische bibliotheek, bevindt zich jouw levensboek met daarin alle kennis en informatie over jou vanaf je eerste ontstaan vanuit De Bron, al je voorgaande levens, je huidige leven, alles tussen je levens in en al je toekomstmogelijkheden. Tijdens deze combinatievorm van reading en healing channel ik liefdevolle helende informatie uit jouw levensboek die aan mij wordt doorgegeven door de Aquarius Angels vanuit de Aquarius Akasha. 

Als het nodig is ontvang je een Aquarius Akasha Healing. Voor het oplossen van karmische klachten kan het zijn dat er karmische contracten worden opgelost in combinatie met de Aquarius Akasha Healing. 


Karma-Toekomst sessie

Dit consult is een erg mooie combinatie van een reading en healing waarin ik voor jou channel wat de karmische achtergrond is van jouw klacht. Daarna ontvang je een healing van de Aartsengelen en Jezus om de bron van je klacht te helen. Tenslotte krijg je met een tweede reading uitleg over wat er nu veranderd is in je leven door deze healing.


Derde Oog Healing

Tijdens een Derde Oog Healing vraag ik de Aartsengelen voor jou om je een healing te geven waarmee vertroebeling van en blokkades in dit orgaan weg worden gehaald. Daarna wordt je Derde Oog gevuld met schone energie, zodat je het weer goed kunt gebruiken en ontwikkelen. 


Innerlijk Kind Heling

Via een geleide meditatie neem ik je mee naar verschillende delen van jezelf: je Innerlijk Kind, je Mentale Zelf en je Hoger zelf. Tijdens de heling begeleid ik je terug naar een ervaring uit je kindertijd, om deze stap voor stap te kunnen laten helen, zodat je (de negatieve beleving van) de ervaring los kunt laten. Op een liefdevolle manier wordt hiermee gezorgd voor jouw Innerlijk Kind.