Healingen

Engergetische behandelingen die je helpen gezonder en gelukkiger te leven

Healingen

Een healing is een energetische behandeling, waarbij ik de pure en liefdevolle energie van de engelen doorgeef aan jou, zodat jouw klacht kan oplossen. Hieronder vind je een korte uitleg per healing. Als je op de titel klikt, wordt je doorgelinkt naar een uitgebreidere uitleg.


Engelen Healing

Tijdens een Engelen Healing verwijderen de Aartsengelen energetische blokkades en negatieve energie-ophopingen uit je lichaam, en vullen en beschermen je daarna met zuivere, helende energie. 


Aquarius Angels® Healing

De Aquarius Angels® Healing is een energetische behandeling die werkt met de energie van het Aquarius Tijdperk. De Aquarius Angels hebben een lichtere energie (hogere frequentie) dan de Aartsengelen, die echter even krachtig en helend is. 

Tijdens een Aquarius Angels® Healing wordt je lichaam teruggebracht in de oorspronkelijke trilling,  zoals het bedoeld was in de Bron, zodat jouw klacht opgelost kan worden.  Aan het eind van de sessie ontvang je een Lastral. Dit is een energetische nazorg, die jouw lichaam en aura nodig hebben om de healing goed door te laten werken.


Aquarius Akasha Reading en Healing

De Akasha is een soort energetisch bibliotheek, waarin heel veel informatie te vinden is, waaronder  de levensboeken van mensen. In jouw levensboek staat alle kennis en informatie over jou vanaf het moment dat je ontstond in De Bron: al je voorgaande levens, je huidige leven, alles tussen je levens in en al je toekomstmogelijkheden. 

Tijdens deze combinatievorm van reading en healing, ontvang je gechannelde informatie van de Aquarius Angels® uit jouw levensboek . De Lichtwezens in de Akasha geven het aan, wanneer  daarbij tevens een healing nodig is of wanneer er karmische contracten opgelost mogen worden.


Karma-Toekomst sessie

Dit consult vind ik zelf een erg mooie combinatie van een reading en healing. Tijdens een Kaart Reading krijg je inzicht in de karmische achtergrond van jouw klacht. Daarna ontvang je een healing van de Aartsengelen en Jezus om de bron van je klacht te helen. Tenslotte krijg je met een tweede Kaart Reading uitleg over wat er nu veranderd is in je leven door deze healing.


Derde Oog Healing

Je Derde Oog is één van de zogeheten heldere kanalen, waarmee je informatie ontvangt in beelden van bijvoorbeeld de engelen. Het is ook een kanaal dat je helpt om zeker te zijn van je beslissingen. Om dit kanaal optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat  je het schoon houdt.

Tijdens een Derde Oog Healing reinigen de Aartsengelen dit orgaan en verwijderen ze blokkades. Daarna wordt je Derde Oog gevuld met schone energie, zodat je het weer goed kunt gebruiken en ontwikkelen.