Healingen
Engergetische behandelingen die je helpen gezonder en gelukkiger te leven

Healingen

Hieronder vind je een korte uitleg over de energetische healingen die ik samen met de engelen geef. Bij deze healingen geef ik de helende energie van de engelen (en eventuele aanvullende informatie) door aan jou. Als je op de titel-link klikt, kom je per healing op een pagina met meer uitleg erover.


Engelen Healing

Een Engelen Healing is een energetische healing waarbij een klacht wordt behandeld doordat ik de Aartsengelen vraag energetische blokkades en negatieve energie-ophopingen uit je lichaam weg te halen en je lichaam te vullen met zuivere, helende energie. 


Aquarius Angels® Healing

Ik vraag de Aquarius Angels® met hun lichtere energie je lichaam in de oorspronkelijke trilling terug te brengen, zoals het bedoeld was in de Bron, zodat je klacht wordt geheeld. Bij deze healing raak ik je op een aantal punten op je lichaam kort aan, wat ik je aan het begin van de sessie rustig uitleg en voordoe. Aan het eind van de sessie ontvang je een Lastral. Dit is de energetische nazorg, die jou de tijd geeft om de healing door te laten werken in je lichaam en aura.


Aquarius Akasha Reading en Healing

In de Akasha, een soort energetische bibliotheek, bevindt zich jouw levensboek met daarin alle kennis en informatie over jou vanaf je eerste ontstaan vanuit De Bron, al je voorgaande levens, je huidige leven, alles tussen je levens in en al je toekomstmogelijkheden. Tijdens deze combinatievorm van reading en healing channel ik liefdevolle helende informatie uit jouw levensboek die aan mij wordt doorgegeven door de Aquarius Angels vanuit de Aquarius Akasha. 

Als het nodig is ontvang je een Aquarius Akasha Healing. Voor het oplossen van karmische klachten kan het zijn dat er karmische contracten worden opgelost in combinatie met de Aquarius Akasha Healing. 


Karma-Toekomst sessie

Dit consult is een erg mooie combinatie van een reading en healing waarin ik voor jou met een kaart-reading channel wat de karmische achtergrond is van jouw klacht. Daarna ontvang je een healing van de Aartsengelen en Jezus om de bron van je klacht te helen. Tenslotte krijg je met een tweede kaart-reading uitleg over wat er nu veranderd is in je leven door deze healing.


Derde Oog Healing

Tijdens een Derde Oog Healing vraag ik de Aartsengelen voor jou om je een healing te geven waarmee je Derde Oog wordt gereinigd en blokkades in dit orgaan weg worden gehaald. Daarna wordt je Derde Oog gevuld met schone energie, zodat je het weer goed kunt gebruiken en ontwikkelen.