Engelen

Lichtwezens die hier zijn om ons te helpen en te beschermen

Engelen

Eerder op deze website vertelde ik al dat engelen lichtwezens zijn. Dat is ook de manier waarop ik de engelen zie: heldere intens pure witte lichten (beschermengelen) of gekleurde lichten (Aartsengelen en Aquarius Angels®). Deze lichten kunnen (bij mij) bolvormig zijn, flitsen, lichtnevels zijn of de contouren hebben van een mens. Engelen zijn een stukje van het pure Licht van De Bron, met elk hun eigen kracht, kwaliteiten, taken en een ziel.

Als ik me verbind met een engel, voel ik heel sterk die krachten en kwaliteiten door de energie die de engel heeft. Met hun lichten, laten de engelen mij nog extra duidelijk merken dat ze er zijn, dat bepaalde gedachten, gevoelens of inzichten van hun komen of dat ik iets goed heb begrepen. 

Zo laat Aartsengel Michaël zich aan mij zien met kobaltblauwe lichtflitsen, geeft hij korte directe boodschappen en voelt hij voor mij aan als een immense (beschermende) kracht. Aartsengel Michaël heeft lange tijd zo dicht op me gestaan, dat het bijna voelde alsof hij tegen mijn neus aan stond. Daarbij voelde hij aan als een ware bodyguard, wat mij heel veel rust gaf.

Engelen willen je heel graag helpen met alles wat je in je leven meemaakt en met alles wat je uitdaagt. Zij mogen dit echter pas als je ze hiervoor om hulp vraagt. Dit komt doordat je als mens met een vrije wil naar de aarde bent gekomen en zelf mag bepalen of en wanneer je hierbij hulp wilt van de engelen. De enige uitzondering hierop is wanneer je leven in gevaar is. In dat geval zal je beschermengel ervoor zorgen dat je blijft leven.

Engelen weten wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te kunnen leven. Daarnaast weten ze wat je levensdoelen zijn. Hun hulp richt zich erop om jou dus te laten leven zoals het bedoeld is vanuit De Bron toen je naar de aarde kwam.

Als je om hulp vraagt die past bij jouw levensdoelen, krijg je die hulp ook echt van de engelen. Dit kan hele praktische hulp zijn, zoals iemand die je ergens mee helpt of een voorwerp dat je krijgt of mag lenen van iemand. Engelen kunnen je ook een idee geven over wat je kunt doen om iets te krijgen of bereiken. Of ze motiveren je om ergens naar toe te gaan, helpen je om alles daarvoor te regelen, en achteraf merk je dan dat je precies was waar je moest zijn om ergens mee verder te kunnen in je leven.

Engelen kunnen je ook op heel veel manieren helpen met gevoelens en gedachten. Ze kunnen angsten wegnemen, emoties helen, je helpen door je te beschermen tegen negatieve energieën om je heen, je gedachten mooi en liefdevol maken, blokkades weghalen, je helpen mensen te vergeven en innerlijke vrede te hebben, inzichten geven over hoe je gezond kunt leven en balans kunt brengen in je leven enz. 

Alles bij elkaar is dat precies waar het over gaat met engelen: wij kunnen van deze lichtwezens op ontelbare manieren ondersteuning krijgen om gelukkig, gezond en stevig in ons leven op aarde te staan. Wij mogen zelf voelen hoe en wanneer we daar gebruik van willen maken.