Engelenhealing

Blokkades worden verwijderd en oude energie wordt verruild voor zuivere engelenenergie

Engelen Healing

Een Engelen Healing is een energetische healing waarbij ik samenwerk met de Aartsengelen. Zij helen je klacht doordat ze energetische blokkades en negatieve energie-ophopingen weghalen uit je lichaam. Daarna vullen ze je lichaam met zuivere, helende energie. 

Samen met de engelen zorg ik ervoor dat je de Engelen Healing in een energetisch veilige omgeving  ontvangt, waarbij er alleen energie doorkomt van de engelen, terwijl jij rustig op een stoel zit. 

Stappen in deze Healing zijn dat eventueel aanwezige spirits en rest-energieën meegenomen worden het Licht in. Energie- ophopingen die in jouw lichaam blokkades veroorzaken, worden weggehaald en energetische koorden worden verbroken (omdat die allerlei vervelende gevoelens veroorzaken). Tijdens een andere stap halen de Aartsengelen energetisch scherpe voorwerpen weg, die tegen jou zijn gericht, omdat deze pijnklachten kunnen veroorzaken. Er wordt aan jouw karma gewerkt en je chakra's worden gereinigd en gebalanceerd. Tenslotte wordt je aura gereinigd en gevuld met de energie die goed is voor jou.

De Engelen Healing is geschikt bij:

. negatieve gedachten

. angsten of andere negatieve gevoelens

. lichamelijke klachten

. gedrag van jezelf dat je wilt veranderen

. karma ( Als je steeds opnieuw in een bepaalde situatie terecht komt en de (karmische) oorzaak hiervan wilt helen.)