Engelenhealing
Oude energie wordt verruild voor zuivere engelenenergie

Engelen Healing

Een Engelen Healing is een energetische healing waarbij een klacht wordt behandeld doordat ik de Aartsengelen vraag energetische blokkades en negatieve energie-ophopingen uit je lichaam weg te halen en je lichaam te vullen met zuivere, helende energie.

Aan het begin van de Engelen Healing vertel je welke klacht je geheeld wilt hebben. Daarna zorg ik samen met de engelen ervoor dat jij de heling in een energetisch veilige omgeving kunt ontvangen. Oftewel, ik zorg er samen met de engelen voor, dat er uitsluitend energie en/of informatie doorkomt van engelen. De healing ontvang je terwijl je rustig op een stoel zit.

 De Engelen Healing bestaat uit een aantal stappen, onderdelen, die gedaan worden om de bron van je klacht te helen. Per stap nodig ik hardop de betreffende aartsengel uit om de taak die ik benoem, uit te voeren.

Concreet vraag ik de engelen om bij jou eventueel aanwezige spirits en rest-energieën mee te nemen het Licht in. Energie- ophopingen die in jouw lichaam blokkades veroorzaken, worden ook door de aartsengelen weggehaald. Er worden energetische koorden gesneden die allerlei vervelende gevoelens veroorzaken. Tijdens een andere stap halen de engelen effecten van boosheid en jaloezie weg die tegen jou zijn gericht, omdat deze pijnklachten kunnen veroorzaken. Jouw karma is ook een onderdeel waar door de engelen aan wordt gewerkt. Tenslotte worden je chakra's gereinigd en gebalanceerd en wordt je aura gereinigd en gevuld met de energie die goed is voor jou.

De Engelen Healing is geschikt bij lichamelijke klachten, negatieve gedachten, angsten of andere negatieve gevoelens, of gedrag dat je wilt veranderen. Ook kan het zijn dat je steeds opnieuw in een bepaalde situatie terecht komt en de (karmische) oorzaak hiervan wilt helen.