Engelen & Coaching

Dit is een pakket van vijf consulten, waarin helend werk met de Engelen wordt gecombineerd normale coaching. Als je behoefte hebt aan meer sessies, kun je deze daarna los per maand boeken.

Normaal kun je een klacht oplossen met een healing of reading. Daarbij krijg je van de Engelen informatie over hoe je iets in je leven kunt veranderen of hoe je ergens het beste mee om kunt gaan. Bij een healing komt deze informatie energetisch op zielsniveau binnen. Bij een reading krijg je de informatie te horen, doordat ik deze voor je channel.

Maar daarna stap je terug in je normale leven met deze informatie en het stukje dat al is veranderd in jouwzelf. Dan kun je behoefte hebben, aan een coach die een aantal keren met je meekijkt en bespreekt hoe dat in praktijk voor jou verloopt, en of er nieuwe blokkades of klachten zijn die geheeld mogen worden.

Vanuit mijn eigen ervaring als muziektherapeut, coachend leidinggevende en engelenmedium/ healer kan ik deze combinatie met en voor je maken. Omdat het helende werk altijd minimaal vier weken nodig heeft om volledig door te werken in je systeem, doen we ééns per maand een sessie van een uur.