Dank betuiging

Dank betuiging

Deze website heb ik kunnen bouwen dankzij de hulp van vier mannen die me ieder op hun eigen manier over de eerste drempels heen hebben geholpen. 

Dank je wel pa voor je thematijdschrift over hoe ik een website kan bouwen. Ik ben nog wel een tijdje zoet ermee om de schat aan informatie die daarin staat, te begrijpen en te verwerken.

Dank je wel prachtige zoon van me toen je me een spoedcursus programmeren probeerde te geven. Na een aantal avonden samen zwoegen, begreep ik dat het beter was om eenvoudig te beginnen met sjablonen.

Dank je wel Frank Bol van spirituele praktijk De Energiebol (in Amersfoort), dat je me als eerste in sneltreinvaart liet zien hoe je met sjablonen een website bouwt. En heel erg bedankt voor je hulp met de Algemene Voorwaarden.

En last but not least, dank je wel Peter Westerink dat je heel gericht met me doornam hoe ik met Webnode een website kon bouwen en me daarmee over de laatste drempel heen hielp. 

De prachtige afbeelding bovenaan iedere pagina komt van Pixabay, dus veel dank aan de maker hiervan! Dank ook aan de maker van de lieflijke afbeelding van het engeltje dat viool speelt, voor het beschikbaar stellen via Pixabay.