Aquarius Akasha Reading en Healing

Aquarius Akasha Reading en Healing

In de Akasha, een soort energetische bibliotheek, bevindt zich jouw levensboek met daarin alle kennis en informatie over jou vanaf je eerste ontstaan vanuit De Bron, al je voorgaande levens, je huidige leven, alles tussen je levens in en al je toekomstmogelijkheden. In de Aquarius Akasha werken een aantal lichtwezens, zoals de engelen, Meesters, Leraren en Dierbaren. Tevens is er een Karmische Raad, die zich bezig houdt met levenscontracten.

Tijdens de reading channel ik informatie uit jouw levensboek die aan mij wordt doorgegeven door de Aquarius Angels vanuit de Aquarius Akasha. Door de spirituele liefde van de Aquarius Angels in hun boodschappen, vindt bij jou op spiritueel en zieleniveau al gelijk een vorm van heling plaats. Als het nodig is ontvang je een Aquarius Akasha Healing. Hierbij raak ik op je handen en polsen licht een aantal aandachtspunten aan.

Bij klachten die ontstaan vanuit karma, kun je jouw deel daarin oplossen door inzicht te krijgen in de bron van dit karma tijdens een Aquarius Akasha Reading. Het kan ook zijn dat er naast de reading  karmische contracten worden opgelost en je een Aquarius Akasha Healing ontvangt. 

Onderwerpen die geschikt zijn voor deze vorm van reading en healing zijn:

. huidige omstandigheden

.  interacties met vrienden en familie

.  herhalende patronen en gedrag

.  invloeden uit vorige levens

.  je spirituele groei of pad

.  je levensdoelen

.  verslavingen en afhankelijkheid

.  relaties

.  contracten ontstaan in dit of eerdere levens

. karma, familiekarma

. Wat kun je doen om een positieve invloed te hebben op het leven van anderen?