Aquarius Akasha Reading en Healing

Werken met informatie uit je levensboek 

Aquarius Akasha Reading en Healing

De Akasha is een soort energetisch bibliotheek, waarin heel veel informatie te vinden is, waaronder de levensboeken van mensen. In jouw levensboek staat alle kennis en informatie over jou vanaf het moment dat je ontstond in De Bron: over al je voorgaande levens, je huidige leven, alles tussen je levens in en al je mogelijkheden nu en in de toekomst. 

Tijdens een Aquarius Akasha Reading, ontvang je gechannelde informatie van de Aquarius Angels, Meesters, Leraren en Dierbaren uit jouw levensboek.  Als je baat hebt bij een Aquarius Akasha Healing, geven de Lichtwezens dat tijdens de reading aan. Deze healing ontvang je dan op je handen en polsen, die ik daarvoor licht aanraak op een aantal aandachtspunten. Ook kan het zijn dat je een Gelaagde Zieleheling mag ontvangen, zodat je ziel weer schoon wordt van energetisch fijnstof.

Als je klachten hebt die zijn ontstaan vanuit karma, kun je jouw deel daarin oplossen. Tijdens de Aquarius Akasha Reading, krijg je vanuit je levensboek uitleg over je karma, zodat je inzicht kunt krijgen in de bron daarvan. 

Als er naast de reading  karmische contracten mogen worden opgelost, doen we dit met de Karmische Raad. Deze Raad die zich in de Akasha bevindt, bestaat uit Verlichte Meesters, die zelf heel veel levens als mens hebben gehad. Ze zijn Verlicht zijn geworden doordat ze zoveel van hun persoonlijke karma hebben opgelost, dan ze niet meer opnieuw hoefden te incarneren. Deze Lichtwezens begrijpen daarmee vanuit hun eigen ervaring heel goed wat het betekent om mens te zijn en karma te hebben.

Onderwerpen die passend zijn voor deze vorm van reading en healing zijn:

. hoe kun je je creativiteit stimuleren of laten stromen

.  interacties met vrienden en familie

.  situaties in je leven die steeds terugkeren en je niet/maar gedeeltelijk opgelost krijgt

.  invloeden uit vorige levens

.  je spirituele groei of pad

.  je levensdoelen

.  verslavingen en afhankelijkheid

.  relaties

. karma, familiekarma

. angsten, fobieën

. vreemde gedachten of vreemde dromen die terug blijven komen

. Wat kun je doen om een positieve invloed te hebben op het leven van anderen?

. de blauwdruk van je ziel, je planetaire oorsprong

. je zielentalenten en de Aartsengelensfeer waarmee je verbonden bent

. als je een keuze wilt maken; uitleg over de verschillende opties en alvast kort de opties ervaren

. vergiffenis (van jezelf en/of iedereen die betrokken is bij de situatie)